Martina Aitolehti muisteli suorassa lähetyksessä Janita Lukkarista – nosti esille syöpään menehtyneen naisen koetuksen sairauden ulkopuolella

Rajun vuoden kokenut Martina Aitolehti avoimena uudesta onnestaan 8:58
Näin Martina Aitolehti puhuu kuluneesta vuodestaan sekä muistelee Janita Lukkarista.

Janita Lukkarinen oli mukana Martina Aitolehden tositelevisio-ohjelmassa Martina ja hengenpelastajat vuonna 2015. 

Martina Aitolehti vieraili itsenäisyyspäivän iltana MTV Uutiset Liven Itsenäisyyspäivän etkot -lähetyksessä, jossa nähtiin liuta kuumimpia suomalaisia viihdenimiä kertomassa omasta juhlapäivästään sekä kuluneesta vuodestaan. 

Aitolehti muisteli haastattelun aikana sosiaalisesta mediasta sekä tositelevisio-ohjelmista tunnettua Janita Lukkarista, jonka kuolemasta uutisoitiin kuluvan viikonlopun aikana. Lukkarinen hävisi pitkään kestäneen taistelun syöpää vastaan ja menehtyi 27. marraskuuta ollessaan vain 27-vuotias. 

Lukkarinen nähtiin vuonna 2015 Aitolehden ohjelmassa Martina ja hengenpelastajat. 

– Hirmu herttainen, ujo tyttö. Ei mitään pahaa sanottavaa, olen seurannut näitä hänen sairastumisen vaiheita tässä. Ja kun luin tämän suru-uutisen, niin jotenkin tuli kyllä tosi surullinen olo. Toivoo kauheasti voimia hänen läheisilleen. 

Aitolehti kertoo myös pistäneensä merkille Lukkarisen saamat ikävät kommentit sosiaalisessa mediassa. 

– Miten ihmiset ovat niin raakoja, että jos ihminenen avaa tai tavallaan päästää ihmiset sun lähelle, kun sä olet kuolemansairas, niin se, miten raakoja ihmiset on semmoisten asioiden äärellä, niin se on... toivoisin, että tämä olisi ehkä myös pieni opetus ihmisille, ettei aina tarvitse tuomita. 

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat