Martina Aitolehden kulunut vuosi on ollut turbulenssia – kertoo olevansa nyt rakastunut

4:09
Martina Aitolehti muistelee laulajauraansa Emma Gaalassa: "Ne olivat hienoja vuosia"

Martina Aitolehti palasi Dubain-matkaltaan tällä viikolla.

Hyvinvointivaikuttaja Martina Aitolehden kulunut vuosi on ollut turbulenssia, kun hän erosi keväällä avopuolisostaan Stefan Thermanista

Aitolehti kertoo Instagram-videon yhteydessä kuulumisiaan. Hän paljastaa olevansa rakastunut, muta kaunotar ei ole kommentoinut julkisuudessa suhdestatustaan. 

– Tältä näyttää rakastunut, inspiroitunut, motivoitunut, tasapainoinen, terve ja hyvinvoiva nainen. 

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä

Aitolehti palasi keskiviikkona (18.11.) Dubaista, missä hän vietti useamman päivän aikaa. 

– Pian olen kotona lasten arjen arjen parissa.Oli ihana rakkauden täyteinen viikko, Aitolehti kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Aitolehden seuraajat ovat onnellisia hänen puolestaan. 

– Oot huippu. Miten hyvin olet käsitellyt kaiken. Olet äiti. Löytänyt suunnan...Hiukan kateellinen...Onko kurssia vastaavaan? Seuraaja utelee. 

– Sinä jos kuka olet onnesi ansainnut, toinen seuraajista kirjoitaa. 

Ennakkoluuloja

Aitolehti ja liikemiehenä tunnettu Stefan Therman erosivat huhtikuussa. Ero oli paljon otsikoissa, sillä Aitolehden mukaan siihen liittyi kolmas osapuoli, Sofia Belórf.

Belórf ja Therman myönsivät myöhemmin suhteensa. He erosivat lokakuussa

Aitolehti palasi vastikään julkaistussa Helsingin Sanomien artikkelissa siihen, kun oli avoliitossa Thermanin kanssa. Heille syntyi suhteesta yhteinen tytär, Isabella

Aitolehti joutui kohtaamaan ennakkoluuloja siitä, että olisi miehen kanssa vain rahan vuoksi. Thermania tituleerataan haastattelussa miljonääriksi.

Aitolehti kertoo tulleensa tällaisista väitteistä vihaiseksi.

– Ihmiset miettivät, miksi en jätä Stefania, jos olen onneton. Vasta eron jälkeen tajusin, miltä se näytti ulospäin, mutta en ole ollut kenenkään kanssa rahan vuoksi. Pärjään omillani aivan hyvin.

– Toki Stefanin kanssa opin rakastamaan viikonloppuja Hangossa. Nyt en enää vietä aikaa siellä, mutta ei se ole tehnyt elämästäni huonompaa, Aitolehti sanoo.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja