Marko Anttila teki uskomattoman eleen superillan lopussa – lohkaisi tempustaan hilpeän kommentin

Marko Anttila olisi voinut hyvinkin täydentää superiltaansa hattutemppuosumalla Slovakia-puolivälieräottelun loppuhetkillä. Mutta ei. Anttila teki todellisen herrasmieseleen. Pelin jälkeen Anttila lohkaisi tempustaan hilpeän kommentin.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Avausottelu Tshekki–Suomi pe 10.5. klo 21.20. Studio käyntiin jo klo 20.00!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Anttila nakutti tehot 2+1, kun Leijonat nousi Slovakiaa vastaan 4–2-voittoon. Se tiesi paikkaa neljän parhaan joukosta.

Loppuhetkillä Anttila olisi voinut huipentaa iltansa kolmanteen osumaan, kun hän piti kiekkoa tyhjän maalin lähettyvillä.

Mutta ei.

Anttila syötti nöyrästi kiekon ketjukaverilleen Saku Mäenalaselle, joka pisti lötön pussiin.

– En ole varmaan ikinä tehnyt hattutemppua. Mitä sitä nytkään, Anttila letkautti hulvattomasti MTV Urheilulle.

VIDEO: Marko Anttila vitsaili: Mitä niillä hatuilla tekee tässä vaiheessa?

Niin, mitäpä sitä nytkään.

– Toinen oli se, että Tshekki-pelin lopun yritys ei mennyt kovin hyvin, niin tiesin, että Saku laittaa varmasti sisään, Anttila jatkoi värittelyä.

Anttila säästeli osumia ratkaisuhetkille. Leijonien isokokoisella hyökkääjällä oli ollut lukuisia tekopaikkoja alkusarjan ottelussa. Hanat olivat kuitenkin tukossa.

Torstai toi helpotuksen. Ensin kavennus ja sitten vielä tasoitus. Niiden myötä Leijonat nousi jaloilleen alun vaikeuksien jälkeen.

– Voitimme, kyllähän se hymyilyttää. Pystyin auttamaan joukkuetta tilanteessa, missä olimme vähän hermostuneita. Slovakia oli hyvä koko illan ajan. Paransimme ja saimme pelin haltuumme, Anttila mietti.

Nokia Arenan yleisö hullaantui Anttilan superillasta. Katsomosta kaikui useita kertoja voimakkaita ”Mörkö, Mörkö” -huutoja.

– Kyllähän tuollainen hyvältä tuntuu, ei sitä voi kieltää. Totta kai sitä haluaa tehdä maaleja. Tässä on ollut hieno fiilis koko kisojen ajan. Olen nauttinut näistä paljon. Harvoin menee kahden viikon aikana iho kananlihalle näin paljoa. Täällä on mennyt aika usein. Hieno meininki, Anttila kiitteli.

Leijonat kohtaa lauantain välieräottelussa Yhdysvallat. Tällä kertaa matka jatkui – vaikeuksista huolimatta.

– Olen ylpeä tästä joukkueesta. Se on kärsivällinen ja tietää, miten pelejä voitetaan. Kukaan ei ollut paniikissa, vaikka oli välillä vaikeaa. On selvää, että meidän pitää parantaa, mutta joukkue tietää, miten näitä hoidetaan kotiin, Anttila iloitsi.

Lue myös:

    Uusimmat