Maria Ylipää ihastutti upeana Suomi-neitona

Näyttelijä ja laulaja Maria Ylipää esitti yhdessä Mikael Konttisen kanssa Maamme-laulun yleisurheilun Suomi-Ruotsi -maaottelussa perjantai-iltana.

Laulajat Maria Ylipää ja Mikael Konttinen avasivat yleisurheilun Suomi-Ruotsi -maaottelun upeasti Maamme-laululla. J.L. Runebergin sanoihin sävelletyn Maamme, Vårt land -kansallislaulun Maria lauloi suomeksi ja Mikael ruotsiksi.

– Jotenkin jännästi kyllä ihmiset lauloivat paljon enemmän Marian mukana kuin minun, Maria sai myös enemmän ablodeja, Mikael vitsaili esityksen jälkeen.

Maria oli valmistautunut esitykseen viimeisen päälle, sillä naisen yllä nähtiin upeasti sinivalkoisella värityksellään suomalaisuutta henkivä juhlapuku.

Sekä Mikael että Maria olivat esityksen jälkeen tunteiden vallassa.

– Se oli jännittävää, sillä nyt pienikin virhe olisi ollut iso asia. Ihmiset lauloivat mukana ja se oli kokonaisuudessaan todella hieno hetki, Maria miettii.

– Joo kyllä kaikenlaisia keikkoja on tullut tehtyä, mutta ei sentään Suomen kansallislaulua ole aiemmin päässyt esittämään. Minuutin keikka, mutta sitäkin jännittävämpi, Mikael komppaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat