Maria Veitola julkaisi nostalgisen kuvan – tältä hän näytti ensimmäisenä koulupäivänä

4:25
Maria Veitola saa päivittäin yökyläkutsuja kaiken ikäisiltä – ihmettelee MTV:n haastattelussa, kuinka Pyhimyksen paljastuksesta ei noussut isompaa kohua

Maria Veitolan oma lapsi aloittaa tänään keskiviikkona toisen luokan. 

Tällä viikolla moni lapsi aloittaa koulunsa ympäri Suomea. Televisiosta tuttu toimittaja Maria Veitola toivottaakin nyt turvallista koulunaloitusta kaikille koululaisille. Veitola julkaisi Instagram-tilillään nostalgisen kuvan, joka on peräisin päivältä, jolloin hän aloitti koulutaipaleensa. 

Ensimmäisenä koulupäivänään Veitolalla oli suloinen lettikampaus.

– Tässä kuvassa minä oon menossa ekaluokalle äidin ja isoveljen saattelemana, Pohjois-Karjalan Honkavaaralla v. 1980, Veitola kirjoittaa. 

Veitola kertoo, että on puhunut toiselle luokalle menevän lapsensa kanssa ystävällisyydestä ja siitä, miten tärkeää on olla ystävällinen, kohtelias ja kunnioittava kaveri kaikille.

– Jos joku kiusaa tai uhkailee, se tarkoittaa usein sitä, että sillä ihmisellä itsellään on paha olla ja se purkaa sen muihin. Mutta silti, vaikka kuinka olisi paha olla, niin se ei ole mikään kiusaamisen tai uhkailun oikeutus. Aina kun tapahtuu jotain ikävää, siitä pitää kertoa aikuiselle, jotta asioihin voidaan puuttua ja kaikki osapuolet saavat TOIVOTTAVASTI (aikuiset, tää on meidän vastuulla) apua.

Veitola lähettää myös autoilijoille terveiset.

– Itsekin säikähtelen jalankulkijana vähän väliä, kun jengi kaahaa kohti suojateitä karmeeta vauhtia ja ajaa tuhatta ja sataa kaupunkialueella. Älkääkö räplätkö tai vilkuilko niitä kännyköitä, kun ootte auton ratissa.

Veitolan päivitys on kerännyt lukuisia kommentteja. 

– Hyvät "eväät" koulutielle olet antanut tokaluokkalaiselle, tärkeitä asioita kaikki, seuraaja kirjoitttaa.

Myös tuttavat lapsuudesta ovat kirjoittaneet kuvaan. 

– Hieno kuva! Mä muistan että olin kovin kateellinen kun sä pääsit kouluun, kommenteissa lukee. 

– Nuo letit muistan, olin niistä vähän kateellinen. Oi noita aikoja. vanhaksi tuntee itsensä kun omat lapset kiiruhti tänä aamuna jo 5. ja 9. luokkaa kohti, seuraaja kirjoittaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja