Marco Bjurström BumtsiBumin uudesta juontajasta: Hieno poika!

Marco Bjurström muistelee lämmöllä BumtsiBumia ja on iloinen ihmisiltä palautteena saamastaan rakkaudesta.

Marco Bjurström juonsi BumtsiBum!-viihdeohjelmaa vuodesta 1997 aina vuoteen 2005 asti. Koko perheen musiikkiohjelma palaa televisoon jälleen vuonna 2017, ja sen juontajana nähdään Kalle Lindrooth. Pianisteina toimivat Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.

Bjurström myöntää harmittelevansa, ettei hän itse ole mukana juontamassa ohjelmaa tulevissa jaksoissa. Hän toivoo kuitenkin kaikkea hyvään ohjelman uudelle juontajalle.

– Hän on hieno tyyppi. En paljoa häntä tunne, mutta puhuimme puhelimessa ennen uuden BumtsiBumin julkistusta. Kalle on hieno poika, Marco kertoo MTV.fi:lle.

Marco ei ole jäänyt harmittelemaan sitä, ettei hän ole mukana uusissa BumtsiBum! -jaksoissa. Hän sanoo jatkavansa omien projektiensa parissa. 

– Minulla on hyvä mieli siitä kaikesta rakkaudesta, jota olen saanut ihmisiltä palautteena.

Tv-töihin Marco lähtisi mukaan vain siinä tapauksessa, että projekti olisi sellainen, joka tuntuisi oikealta ja omalta.

– Jos olisi jotain sellaista, missä oikeasti kokisi olevansa hyödyksi ja pystyisi antamaan jotakin, jota muut eivät pystyisi, niin silloin se olisi minusta perusteltua. Ei minun ole pakko päästä televisioon. Aika paljon olen saanut siinä laitteessa pomppia, Marco kuittaa.

Marco on kiitollinen siitä ajasta, jonka hän sai viettää ButsiBumissa aikoinaan.

– Olen ikuisesti Maikkarille ja Bumtsille kiitollinen. Se oli huikeaa aikaa ja se mahdollisti monta asiaa. Se kantoi pitkälle elämässä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja