Malli Saara Sihvonen on perehtynyt positiiviseen psykologiaan: "Nämä opit kuuluvat myös malleille"

15:10
Huippumalli Saara Sihvonen kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, mikä taito on ollut vaikea oppia paineisia kuvauksia varten ja miten kurinalaista elämää hän elää.

Huippumalli Saara Sihvonen on saanut positiivisesta psykologiasta apua työhönsä.

Singaporessa jokusen vuoden asunut huippumalli Saara Sihvonen näkee monimuotoisuuden entistä tärkeämpänä osana myös mallimaailmaa.

– Monimuotoisuus on tärkeää ylipäätään elämässä, ja siitä syystä myös muodissa tällaisen asian tulee näkyä. Voiko kuka tahansa olla malli? Haluaisin sanoa, että voi, mutta se ei olisi oikein, koska tietyllä lailla sitä määrittää ulkonäkö. Mutta tietynlainen ulkonäkö ei ole enää se juttu. Siihen vaikuttaa persoonasi, mihin aikaan tulet markkinoille, haluaako markkina sinun tyyppistäsi mallia, mitkä toimistot haluavat sinut…eli kyllä, kuka tahansa voi olla malli näiden raamien sisällä, Sihvonen kiteytti Viiden jälkeen -ohjelmassa 12. syyskuuta.

Sihvonen on tänä syksynä nähtävän Huippumalli haussa -ohjelman tuomari ja ponnistanut vuonna 2010 itsekin samaisesta ohjelmasta mallin uralleen. Ohjelmassa mukana oleminen on hänelle kunniatehtävä.

Sihvonen luottaa työssään positiiviseen psykologiaan.

– Uskon, että mitä suurempi ulkonäkökeskeisyys alallamme on, sitä enemmän meidän täytyy mennä ihmisen sisälle. Positiivinen psykologia auttaa siinä, miten pystymme kukoistamaan. Miten pystymme suoriutumaan paremmin ja elämään hyvää elämää? Nämä opit kuuluvat myös malleille. Ei meidän tarvitse välttämättä aloittaa runway-kävelystä tai poseerauksista, vaan miten kaivamme sisäisen hyvinvoinnin esiin, Sihvonen kertoi.

Sihvonen nostaa esiin yhden tärkeän taidon, jonka avulla hän suoriutuu kuvauksista paremmin paineen alla.

– Vaikea taito, opin sitä joka päivä, Sihvonen kertoi.


Katso yllä olevalta videolta, mikä taito Sihvosen mielestä on vaikea oppia ja miten kurinalaista elämää hän elää.  

Huippumalli haussa MTV Katsomossa maanantaista torstaihin 12.9. alkaen ja MTV3 -kanavalla torstaisin 15.9. klo 20.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja