Malesialainen nahkaliike meni kiinni koronan vuoksi – myymälään jätetyissä tuotteissa tapahtui kahdessa kuukaudessa käsittämätön muutos

Nike valmisti sairaanhoitajille suunnitellut kengät 0:20
Marraskuussa Nike kertoi valmistavansa nimenomaan sairaanhoitajille tarkoitettuja kenkiä.

Netissä alkoi levitä kuvia malesialaisen kaupan pilaantunteista nahkatuotteista. 

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuvia malesialaisen nahkaliikkeen tuotteista, jotka ovat peittyneet johonkin, ilmeisesti homeeseen. Daily Mail -sivusto kertoo, että pilaantuneet tavarat, kun laukut ja kengät, olisi jätetty myymälään, joka on ollut kaksi kuukautta suljettuna koronaviruksen takia.

Syyksi homehtumiselle on esitetty sitä, että kaupan ilmastointi olisi kytketty pois päältä. Kuvat on otettu 10. toukokuuta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yritys kertoo poistaneensa tuotteet valikoimasta

Yahoo! News -sivuston tietojen mukaan myymälä sijaitsisi Metrojaya-tavaratalossa ostoskeskuksessa Sabahissa. Metrojaya-yritys käsittelikin asiaa Facebook-julkaisuissa. Yritys kertoo, että homeiset tuotteet on poistettu valikoimasta ja korvattu uusilla. Tuotteiden pilaantumisen syytä selvitetään ja kaikki paikat siivotaan perin pohjin.

Kuvien kerrotaan alun perin olleen tarkoitettu vain yrityksen sisäiseen käyttöön. Liikkeen oli tarkoitus avata ovensa jälleen 13. toukokuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat