Maksullinen seuralainen paljastaa, mitä miehet oikeasti haluavat sängyssä: "On suuri väärinkäsitys, että..."

Miten pyydän lisää seksiä parisuhteessa? 1:07
Katso myös: Miten parisuhteessa voisi pyytää lisää seksiä?

Maksullinen seuralainen paljastaa kokemuksensa siitä, mitä miehet oikeasti haluavat sängyssä.

Maksullisena seuralaisena työskentelevä Samantha X paljastaa australialaisella Body and Soul -sivustolla, mitä miehet useimmin pyytävät häneltä sängyssä. Aiemmin nainen on muun muassa listannut merkkejä, joista voi päätellä miehen pettävän sekä syitä uskottomuuden taustalla. Samantha on myös vinkannut miehille, miten naisen voi saada ihastumaan itseensä. Tuoreessa kirjoituksessaan Samantha paljastaa kenties yllättävänkin totuuden siitä, mistä miehet hänelle oikeastaan haluavat maksaa.

Tätä miehet haluavat

Jos luulit, että miehet haluavat seuralaisen palveluita ostaessaan rajua seksiä, olet väärässä – ainakin jos alan ammattilaista on uskominen. Samantha X kertoo, että tulojen lisäksi häneltä kysytään usein kahta asiaa työstään. Usein kysytään ensinnäkin sitä, kuinka hän voi olla läheisesti "rumien" miesten kanssa, ja toiseksi sitä, mistä miehet nauttivat sängyssä.

Ensimmäistä kysymystä koskien Samantha muistuttaa, että jonkun toisen "ruma" ei ole sitä toiselle. Nainen kertoo, että jotkut upeimmista hänen kohtaamistaan miehistä eivät kenties ole olleet perinteisellä tavalla hyvännäköisiä, mutta sisältä upealla sydämellä varustettua kauniita sieluja.

– Ollakseni rehellinen, ne hyvännäköiset voivat olla ylimielisiä: "Sinun pitäisi maksaa minulle", Samantha paljastaa miesten voivan kommentoida.

Samantha. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ykkösasia, jota miehet pyytävät..."

Mutta entäpä sitten toinen kysymys: mistä miehet nauttivat sängyssä?

– Vastaukseni aina pöyristyttää. Se ei ole välttämättä seksiä, Samantha, oikealta nimeltään Amanda Goff, paljastaa.

Seksistä puhuessaan Samantha tarkoittaa nimenomaan yhdyntää.

– Ollaanpa rehellisiä, se osuus on ohi sekunneissa (okei, minuuteissa, jos olet onnekas). Ykkösasia, jota miehet pyytävät – vesilasillista lukuun ottamatta, enkä vitsaile – on 'kuinka voin tuottaa nautintoa sinulle?', Samantha paljastaa.

Samantha vitsailee, että halu sanoa 'anna luottokorttisi ja sulje ovi takanasi' on suuri, mutta todellisuudessa miehet siis haluavat tarjota esileikkiä. Kiireisessä arjessa se voi jäädä puuttumaan.

– Naimisissa oleville pareille (joillekin heistä) seksi on jotain kalenteriin aikataulutettua – ja he ovat niitä onnekkaita, Samantha kertoo ja huomauttaa, että tietää pariskunnan, joka harrasti seksiä aina tiistaisin iltayhdeksältä.

"Olette väärässä"

Samantha kertoo kuulevansa usein toisen puolen tarinasta – siis miesten version. Tarinoissa toistuu se, että läheisyys on suhteissa kuollut milloin mistäkin syystä: lapset, elämä, raha, erilliset elämät tai eri sängyissä nukkuminen voivat kaikki olla osasyitä läheisyyden katoamiseen.

– Jos he ovat tarpeeksi onnekkaita nappaamaan itselleen pari seksihetkeä, se on valot pois, nopea hässintä ja se on ruksittu sillä pois listalta. Esileikki on asia menneisyydessä, Samantha kuvailee.

Esileikki mielletään usein naisten mieliksi tehdyksi asiaksi, eivätkä miehet sitä Samanthan mukaan itseään varten pyydäkään.

– Kun miehet kysyvät esileikistä, he tarkoittavat, kuinka tuottaa nautinoa sinulle – kyse ei ole heidän itsekkyydestään. Tiedän, että monet naiset sanovat, etteivät pidä suuseksin vastaanottamisesta – ehkä he tuntevat olonsa vaivaantuneeksi, ajattelevat näyttävänsä hassulta "sieltä alhaalta" tai ovat liian ujoja tai tuntevat, että heidän täytyy miellyttää miestä, koska miehen orgasmi on se tärkein. Mutta olette väärässä, Samantha vakuuttaa.

"On suuri väärinkäsitys..."

Samanthan mukaan hänen tapaamansa miehet kaipaavat kipeästi kahta asiaa: henkistä yhteyttä ja kiireetöntä seksiä.

– Joskus se on kaikki, mitä he haluavat tehdä. He vähät välittävät yhdynnästä. He olisivat – ja ovatkin – hyvin onnellisia tehdessään kaiken työn.

Ammattiseuralaisen mukaan miehet myös rakastavat suutelemista ja halailua.

– On suuri väärinkäsitys, että se, mitä hotellihuoneessa tapahtuu, on jotain kattokruunussa keinumista. Totta puhuen, se on aika tavallista. Vuosia sitten eräs asiakas jopa soitti minulle seuraavana päivänä kertoakseen, että hänestä olin "seksuaalisesti liian aggressiivinen". Unohda lateksiin pukeutuminen, fetissimaskit ja hiuksista repiminen; useimmat asiakkaat joko sanovat ei tai koskettavat hiuksia kuin ne olisivat linnunpoikanen.

Samantha huomauttaa, että vaikka pikaseksilläkin on hyvät puolensa, seksi on muutakin kuin ne kaksi minuuttia.

– Aivan kuten monet naiset rakastavat tuottaa nautintoa, niin rakastavat miehetkin. Usko tai älä, kyse ei ole vain heistä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta seksi ja parisuhde.

Millainen on salainen luottokikkasi seksissä? Naiset vastaavat 0:35
Videolla naiset paljastavat salaiset luottokikkansa seksissä.

Lue myös:

    Uusimmat