Mainos

Mainosalalla kohistaan huippuammattilaisen jengiyhteyksistä: Levoton sielu

Markkinointi&Mainonta-lehden jutussa entiset kollegat kummastelevat sitä, miten monien tuntemasta mainosjohtajasta ja palkitusta AD:stä tuli moottoripyöräkerhon rikoksesta tuomittu jäsen.

Juha Larsson tuli alalle 90-luvulla ja ehti vaihtaa työnantajaa useaan kertaan. Vuonna 2006 hän oli alansa parhaiten palkattujen joukossa. Mahalasku oman yrityksen perustamisen jälkeen oli kuitenkin kova, ja vuonna 2009 oma yritys teki jo tappiota.

- Juhalla oli hyviä ideoita ja kunnianhimo korkealla. Aina piti tehdä jotain suurta. Nuorena miehenä vähän hirvitti, kun hänellä mediatilojen piti aina olla aukemaa.

- Juha on energisimpiä ja kunnianhimoisimpia art directoreita, joita olen tavannut. Hän oli voimakastahtoinen ja äärimmäisen tuloshakuinen töiden ja niiden laatuvaatimusten suhteen. Joskus toki Juha koetteli kulloisenkin organisaation rajoja, missä ei välttämättä ole mitään väärää.

Markkinointi&Mainonta-lehden mukaan 2000-luvun alkupuolella moottoripyöräkerho ei vielä ollut Larssonin elämässä.

- Siihen aikaan Juha keskitti voimiaan siihen, että ravistellaan alaa sekä sisältä että ulkoa ja koetetaan saada se näkymään myös mediassa. Tuloksia syntyi, kollega kertoo nettijutussa.

Tämän vuoden keväällä Larsson yleni nopeasti jengin prospect-jäseneksi. Eräs kollega luonnehtii Larssonia näin.

- Juha on herkkä ja lahjakas kaveri, mutta myös levoton sielu.

Nettijutun mukaan Larssonin yhteydet moottoripyöräkerhoon eivät yllättäneet kaikkia. Vuosia sitten vaurasta "aateliselämää" viettänyt lahjakkuus löysi itselleen mielekkään harrastuksen rikollispiireistä.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Juha Larssonin perjantaina kolmen ja puolen vuoden vankeuteen tapon yrityksestä. Tuomio liittyi Cannonball MC:n entisten ja nykyisten jäsenten välien selvittelyyn.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.