Mainos

Asunnosta löytyi 15 vuotta sitten kuolleen naisen muumioitunut ruumis Madridissa – naapurit olivat pyytäneet vuosia aiemmin poliisia tarkastamaan asunnon

Espanjan poliisi teki eriskummallisen löydön, kun madridilaisasunnosta löytyi 15 vuotta sitten kuolleen naisen ruumis. 

Kukaan ei ollut 15 vuoteen juurikaan kysellyt yksin eläneen naisen perään tai ihmetellyt hänen katoamistaan. Asiasta kertovat esimerkiksi espanjalaismediat El País, TeleMundo47 ja ABC. Lääkärit ovat arvioineet naisen lojuneen kerrostaloasunnossa kuolleena 14–16 vuotta. 

Kylpyhuoneestaan löytynyt nainen oli kuollessaan 78-vuotias. Hänellä ei ollut lapsia, ja hänen puolisonsa oli menehtynyt jo aiemmin. TeleMundo47-kanavan mukaan hän ei pitänyt yhteyttä sisartensa lasten tai siskojensa kanssa, minkä vuoksi viranomaiset eivät saaneet tietoa hänen katoamisestaan. 

Syy sille, että ruumis oli mätänemisen sijaan alkanut muumioitua, löytyy ilmankosteudessa ja aukosta ilmanvaihtokanavissa. 

Erään TeleMundo47-kanavan haastatteleman naapurin mukaan naapurustossa arveltiin naisen olevan kuollut. Muuan toinen naapuri puolestaan kommentoi, ettei kukaan halunnut lähestyä asuntoa, koska nainen oli käyttäytynyt sekavasti, ja naapurit halusivat "vältellä ongelmia." Joku naapureista oli valittanut asunnosta tulevasta miedosta löyhkästä ja pyytänyt poliisia tarkastamaan tilanteen. Poliisi ei kuitenkaan tehnyt asialle mitään, mikä asettaa tapauksen kiusalliseen valoon. 

Poliisi murtautui asuntoon vasta viikko sitten tiistaina, kun sisarentytär vaati sitä. Poliisit eivät päässeet oven kautta sisään, joten he kulkivat asuntoon terassin ikkunan kautta. 

Kuolinsyytutkinnassa tapausta käsitellään luonnollisena kuolemana. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja