Maajussi-Tarjan sulhasehdokas tunnusti rakkautensa ensitreffeillä – Töllötuomarit järkyttyivät: "Älä ahdista toista nurkkaan!"

Töllötuomarit puntaroivat maajussi-Ainon yllätyspäätöksen 19:20
MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen analysoivat maajussien pikatreffejä ja sitä, millainen käytös on sopivaa ensitreffeillä.

Maajussille morsian -ohjelmassa maajussi-Tarja kävi pikatreffeillä yhden sulhasehdokkaansa Ismon kanssa. Yli-innokas Ismo julisti rakkauttaan maajussitarta kohtaan jo viiden minuutin treffien aikana. MTV Uutisten Töllötuomarit ruotivat nyt pikatreffejä ja Ismon toimintaa.

Maajussille morsian -ohjelmassa on edetty pikatreffivaiheeseen, ja tuoreessa jaksossa nähtiin, kuinka maajussi-Tarjasta kovasti kiinnostunut Ismo oli Tarjasta heti niin myyty, että hän päätti julistaa rakkauttaan Tarjaa kohtaan lähes ensisilmäyksellä. 

– Minä rakastan sinua, puolisoehdokas totesi pikatreffeillä.

Tarja oli tilanteessa hämillään ja kommentoi treffien jälkeen, ettei kokenut vielä mitään erityistä vetovoimaa Ismoa kohtaan.

MTV Uutisten Töllötuomarit  Katri Utula ja Katja Lintunen kommentoivat suorasanaisesti Ismon toimintaa.

– Eihän kukaan vanno toiselle rakkautta ensimmäisillä treffeillä! Se on ihan ensimmäinen asia, mikä pitää ottaa huomioon. Ei näin, Töllötuomarit analysoivat tuoreessa jaksossaan.

– Toinen juoksee siinä kohtaa niin kauas, koska toista ei voi ahdistaa nurkaan. Siinä tulee (Tarjalle) sellainen olo, että hänen pitää täyttää heti kaikki toisen elämän tärkeimmät osa-alueet.

Tuhosiko Ismon toiminta mahdollisesti jopa hänen mahdollisuutensa rakkauteen? 

Entä kannattiko maajussi-Ainon keskeyttää Maajussille morsian: Kaikki tarinat  -ohjelma ennen kuin hän edes tapasi kirjeiden kirjoittajat? Myös tämä puhuttaa Töllötuomareita.

Katso yllä olevasta Töllötuomarit-jaksosta, mitä mieltä Töllötuomarit ovat viiden minuutin pikatreffeistä ja siitä, mitä pikatreffeillä kannattaisi ottaa ensisijaisesti huomioon.

Tuoreessa Töllötuomarit-jaksossa analysoidaan myösTanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman persoonia ja persoonan tärkeyttä koko kilpailussa. Tietyt nimet nousivat heti avausjakson jälkeen kansan suosikeiksi.

Jaksossa pohditaan myös, onko Miss Suomi -kilpailun ja muiden perinteisten kauneuskilpailuiden aika jo ohi. 

Lisäksi puhutaan Ensitreffit alttarilla  -ohjelman tulevista muutoksista sekä siitä, miten tosi-tv-ohjelmissa rakkaus saattaa syntyä nopeastikin. Tuore esimerkki löytyy Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa toisensa löytäneistä  Archie Cruzista ja Iida Vainiosta.

Töllötuomarit joka maanantai klo 20.55 MTV Uutiset Livessä ja MTV Katsomossa! Jakso nähdään myös Huomenta Suomessa tiistaisin kello 8.45.

Lue myös:

    Uusimmat