Dramaattinen päätös! Maajussi-Aino keskeytti Maajussille morsian -kuvaukset – kertoo nyt, mitä tapahtui

Maajussi-Aino jätti heti leikin kesken - tässä syy, miksei häntä nähdä Maajussille morsian -ohjelmassa 4:15
Maajussi-Aino kertoo MTV Uutisille, miksi hän jätti Maajussille morsian -ohjelman kuvaukset kesken.

Maajussille morsian -ohjelmassa nähtiin poikkeuksellinen tilanne, kun maajussi-Aino päätti lähteä ohjelmasta juuri ennen kuvausten alkua. Aino kertoo MTV Uutisille, miksi hän päätti toimia näin.

Maajussille morsian -ohjelman tämän kauden yhdeksi maajussiksi valittu Aino, 40, Tarvasjoelta joutui keskeyttämään osallistumisensa heti kirjeiden saapumisen jälkeen.

Ainon oli tarkoitus olla mukana MTV Katsomossa nähtävässä uutuusohjelmassa Maajussille morsian: Kaikki tarinat, johon valittiin neljä kauden kahdeksasta maajussista. Neljä muuta maajussia nähdään MTV3-kanavan runkosarjassa.

Maanantaina Katsomossa nähdyssä jaksossa selvisi kuitenkin, ettei Ainon rakkauden etsintää seurata ohjelmassa. 

MTV Uutisten haastattelema Aino kertoo nyt, mitä tapahtui.

Olin koko ajan ajatellut, etten saa mitään kirjevyöryä, ja sitten kun siinä kävi siten, niin ajattelin, että tämä meni juuri niin kuin ajattelinkin, Aino kertoo.

Minun osaltani reissu tyssäsi lyhyeen. Kirjepino oli sen verran matala ja kirjeiden sisältö sellaista, etten sitten lopulta tavannut yhtäkään heistä – en käynyt edes treffeillä.

Aino kertoo, ettei kuitenkaan ole harmistunut tilanteesta. Päätös ohjelman keskeyttämisestä on hänen mielestään edelleen täysin oikea.

Sain kuitenkin ihania vieraita, kun Vappu (Pimiä) tuli tilalleni käymään. Ja olen saanut ohjelmasta uusia ystäviä, vaikken miestä ohjelmasta löytänytkään.

Hän kuvailee kokemusta aikuisten leirikouluksi, ja kertoo pitäneensa edelleen tiiviisti yhteyttä usean muun maajussin kanssa.

Tällainen mies on haussa

Kumppani on edelleen haussa. Aino erosi kolme vuotta sitten lastensa isän kanssa, ja tämän jälkeen Ainon elämässä on ollut joitakin "lyhyempiä juttuja", mutta se oikea ei ole vielä osunut kohdalle. 

Etsin vakaata, aikuista ja turvallista ihmistä, jolla on oma elämä ja omat kiinnostuksenkohteet, Aino kuvailee.

Minulla on oma päivätyö opettajana, kolme ihanaa lasta ja ystäviä. En tarvitse miestä välttämättä, mutta kuitenkin haluan.

Mikä kirjeissä sitten oli vikana? Katso yllä olevalta videolta, miten Aino kuvailee saamiensa kirjeiden sisältöä.

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.
Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 11.9. alkaen.
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat