Maajussi-Stefano hämmentyy morsianehdokkaansa päätelmästä

1:11
Stefano yllättyy pikatreffeillä Sallan kanssa.

Stefano yllättyi pikatreffeillä Maajussille morsian maailmalla -sarjassa. 

Maajussille morsian maailmalla -sarjassa neljä maajussia Suomen rajojen ulkopuolelta etsii tosi rakkautta. Sarjan kolmannessa jaksossa maajussit pääsevät pikatreffeille.

Viime jaksossa kirjeitä saaneet maajussit Mustafa, Roy, Matthew ja Stefano  ovat valinneet joukon naisia ensimmäiseen tapaamiseen. Stefano kysyy pikatreffeillään 37-vuotiaalta Sallalta, mikä hänen esittelyvideollaan sai naisen kirjottamaan maajussille. 

– Puhuit paljon tulevaisuudesta ja halustasi sitoutua. Ymmärrät, että työ on tärkeää. Vapaa-ajallasi teet asioita, joista pidät, Salla listaa. 

Stefano kertoi myöhemmin kameralle hämmentyneensä naisen puheesta. 

– Hän ihaili sitä, että teen paljon töitä ja rakastan työtäni. Mutta inhoan työntekoa. Teemme työtä elääksemme, emme elä tehdäksemme työtä.

– Kun joku puhuu liikaa töistä, se tuntuu vähän...

Viime jaksossa 38-vuotias libanonilainen Stefano kertoi haluavansa kumppanin olevan nuorempi kuin hän itse. Hän on tapaillut aikaisemmin hetken ikäistään naista.   

– Nainen oli melkein minun ikäiseni. Ihan kuin olisin tapaillut äitiäni. En tarkoita, että kaikki minun ikäiseni naiset tuntuisivat samalta.

– He tuntuvat aikuisemmilta kuin minä. 25-30-vuotiaat ovat eri asia. Näytän nuoremmalta ja olen dynaaminen. Naisen pitää olla elämäniloinen ja valmis kaikkeen. Elämäntapani on vauhdikas.

Videolla Maajussille morsian maailmalla -sarjan Stefano kertoo tapailleensa ikäistään naista.

1:51

Maajussille morsian maailmalla ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla torstaisin kello 20Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja