Maajussi-Sami ja puoliso Elina paljastavat – suunnitelmissa yhteenmuutto!

Maajussi-Sami ja puoliso Elina paljastavat – suunnitelmissa yhteenmuutto 4:30
Katso videolta Samin ja Elinan haastattelu. Pariskunta kertoo, kuinka he viettävät aikaa, nyt kun kaalitilan työt ovat jäissä.

Maajussille morsian -ohjelmasta toisensa löytäneet maajussi-Sami ja hänen valittunsa Elina pitävät yhä yhtä ja tulevaisuudessa suunnitelmissa on yhteenmuutto. 

Maajussille morsian  -ohjelmassa seurattiin kuluvan syksyn aikana jälleen maajussien rakkauden etsintää ympäri Suomen. Osalle osallistujista ohjelmassa mukana oleminen oli mitä onnekkain kohtalo, kuten esimerkiksi maajussi-Samille ja hänen farmiviikkojen päätteeksi valitsemalleen Elinalle

Valinnasta on kulunut nyt puolisen vuotta ja pariskunta on yhä vahvasti yhdessä. Pari kertoi MTV Uutisille itsenäisyyspäivänä Valmiina Linnan juhliin -lähetyksessä, että heillä menee hyvin ja suunnitelmissa tulevaisuudessa on yhteenmuuttokin. 

– Kyllä se on suunnitelmissa. Tulevaisuus näyttää todella hyvältä. Se, että olen löytänyt vierelleni ihmisen, jonka kanssa viihdyn, niin eihän siinä voi olla mitään parempaa, Elina sanoo toimittaja Katri Utulan ja Antero Mertarannan haastattelussa. 

Pariskunta kertoo viettävänsä paljon aikaa yhdessä Samin tilalla Nurmijärvellä, vaikka Elina asuukin yhä Hämeenlinnassa. Hän kuitenkin paljastaa asuneensa aiemmin aivan Samin naapurissa. 

– Olen alun perin Nurmijärveltä kotoisin ja olen asunut ihan 10 minuutin ajomatkan päässä Samin tilalta. Mutta en ole koskaan tavannut häntä aiemmin enkä tiennyt edes koko kaalitilasta. Ympyrä sulkeutuu siis monella tapaa nyt, Elina kertoo. 

Pariskunta kertoo jatkavansa itsenäisyyspäivän iltaa yhdessä ravintolaillallisen merkeissä. 

Katso myös muita Valmiina Linnan juhliin -lähetyksen haastatteluita:

Teemu Muurimäki paljastaa – tältä näyttää Linnan juhliin saapuvan Käärijän puku 5:01
Teemu Muurimäki paljastaa – tältä näyttää Linnan juhliin saapuvan Käärijän puku

Paula Joukanen muistelee ruokamyrkytystään Miss Universum -kisoissa 6:14
Paula Joukanen muistelee ruokamyrkytystään Miss Universum -kisoissa

Maija Kauhanen esittelee erikoisen asunsa – juhlapuku toppatakkikankaasta 4:02
Maija Kauhanen esitteli MTV Uutisille upean asunsa

Lue myös:

    Uusimmat