Maailmanparantajalle aineeton valmistujaislahja – nappaa vinkit!

Krääsän antaminen lahjaksi alkaa olla yhä enemmän menneen talven lumia. Nyt satsataan maailmaan ja hyvään oloon!

Kevät on valmistujaisjuhlien ja -lahjojen aikaa. Kuka enää haluaa kippoja ja kappoja? Helmi listasi aineettomia lahjavinkkejä, jotka taatusti jäävät mieleen. Nappaa vinkit!

1. Hemmotteluhoito. Osta valmistujalle lahjakortti, joka antaa hänen rentoutua rankan pänttäämisen jälkeen. Kuumakivihieronta, akupunktio tai aromaterapia ovat jännittäviä vaihtoehtoja.

2. Kuntoilu- tai muu kaveri. Lupaudu valmistuneen kaveriksi lenkkipolulle tai uimaan. Kaveriksi voi mennä myös pihahommiin, kasvimaalle tai apumieheksi johonkin projektiin.

3. Parempi lahja. Moni järjestö markkinoi parempia lahjoja, joissa lahjan varsinainen saaja ei ole valmistunut itse. Hanki valmistuneen nimissä puutarha, matofarmi, lehmä tai vaikka työpaikka köyhän maan nuorelle.


4. Viisauden kiertokulku-kortti. Tällä lahjakortilla lupaat opettaa valmistuneelle nuorelle taitosi, koskivat ne sitten kokkausta, auton korjaamista, meditointia tai vesijuoksua. Ilmaisia oppitunteja ei voi vastustaa!

5. Lainauslupaus. Anna valmistuneen lainata hienoa autoasi, kameraa, upeaa mekkoasi tai lupaa hänelle esteetön pääsy asustekaappiisi. Voit myös antaa hänen lainata kesämökkiäsi parin viikonlopun ajaksi.

Jos kuitenkin haluat antaa hieman tavaraa…

6. Hyvää tekevä tavara. Hanki nuorelle jonkun hyvää tekevän järjestön paita, laukku tai muu tuote. Paita on käyttötavaraa, joten tämä lahja ei ole turha. Samalla nuori tukee vaikkapa eläinten tai ihmisten oikeuksia.

7. Liput elämykseen. Lähde valmistuneen kanssa taidenäyttelyyn, festareille tai vaikka telttaretkelle. Valitse lahja saajan intohimojen mukaan.

8. Yhteinen valokuvaus. Varaa valokuvausaika paikallisessa kuvausliikkeessä vain teille kahdelle. Ammattilainen voi ottaa potretit myös luonnossa, joten studiossa ei ole tarvis pönöttää. Kuvista jää kummallekin ihana muisto.

9. Muistokirja. Kirjoita itse valmistuneelle kirja yhteisistä hetkistänne. Liitä mukaan valokuvia, häneltä saamiasi kirjeitä tai kortteja ja muita muistoesineitä. Pyydä muitakin sukulaisia kirjoittamaan kirjaan, tai anna sen kiertää valmistujaisjuhlissa.

10. Muistojen video. Kotivideoita suosivat ja tekniikan aallonharjalla ratsastava sukulainen kehittää nuorelle kokoelma-DVDn täynnä yhteisiä hetkiä.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja