Maailman parhaaksi valittu ruokakauppias kertoo perheväkivaltatuomiostaan: "Tein elämäni suurimman virheen"

Tältä näyttää maailman paras ruokakauppa, joka sattuu sijaitsemaan Järvenpäässä - haastattelussa kauppias, joka ei vieläkään usko voittoa todeksi 8:36
Tältä näyttää maailman paras ruokakauppa – kurkista Järvenpään Citymarkettiin!

Huhut kauppias Markku Hautalan pahoinpitelytuomiosta heräsivät viime viikolla, kun Järvenpään K-Citymarket valittiin maailman parhaaksi kaupaksi. Tänään kauppias pahoitteli aikaisempaa käytöstään julkisessa Facebook-päivityksessä.

Hautala sai tuomion pahoinpitelystä vuonna 2008. Pahoinpitelyn uhri oli hänen silloinen vaimonsa. 

– 2000-luvun alkupuolella tein elämäni suurimman virheen, kun käyttäydyin väkivaltaisesti silloisessa avioliitossani ja muun muassa löin silloista vaimoani riidan päätteeksi, Hautala kertoo päivityksessä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen Facebookissa.


– Tehtyä ei saa tekemättömäksi ja voin vain syvästi pyytää anteeksi. Olen pettynyt itseeni ja siihen, että en pystynyt hillitsemään itseäni paremmin. Tämä on asia, jota häpeillen kadun loppuelämäni.

Hautala kertoo MTV:lle, että huhut tuomiosta alkoivat kiertämään sosiaalisessa mediassa, joten hän halusi olla täysin avoin ja kertoa itse tapahtumista. Hänellä ei omien sanojensa mukaan ole mitään salattavaa.

– Sain väkivaltaisesta teosta ansaitusti tuomion, jonka olen kärsinyt, Hautala toteaa päivityksessään.

Hautala pyytää anteeksi myös työntekijöiltään, koska he olisivat hänen mielestään ansainneet juhlia kaupan menestystä ilman tällaista keskustelua.

– Olen pahoillani, että olen pettänyt työntekijöiden luottamuksen ja tuonut varjon heidän juhliinsa, Hautala sanoo.

Hautala kuitenkin tarkentaa, että työntekijät ovat olleet tietoisia hänen aiemmin saamastaan tuomiosta, eikä asiaa ole salattu keneltäkään.

Lue myös:

    Uusimmat