Luonnonkaunis suosikkijuontaja: Tämä on hehkuvan ihoni salaisuus!

Juontaja Padma Lakshmi on kiireinen nainen, mutta se ei estä häntä huolehtimasta itsestään: luonnonkaunis nainen panostaa niin sisäiseen, kuin ulkoiseen hyvinvointiinsa.

Juontaja, näyttelijä ja entinen malli Padma Lakshmi on äänestetty useaan otteeseen yhdeksi maailman kauneimmaksi naiseksi. Intialaissyntyinen Top Chef -juontaja panostaa ulkonäköönsä ja hyvinvointiinsa syömällä terveellisesti vihanneksia ja hedelmiä. Urheilullinen nainen liikkuu vähintään kaksi tuntia päivässä: nyrkkeily kuuluu hänen pitkäaikaisimpiin harrastuksiinsa. Tämän kaiken lisäksi luonnolliseen kauneuteen sekä kauneudenhoitoon luottava nainen panostaa ihonsa hyvinvointiin.

Padma Lakshmia ei hevillä uskoisikaan 42-vuotiaaksi: säännöllinen ihonhoito on hidastanut silminnähden vanhenemisen merkkejä.

– Käytän aurinkosuojaa säännöllisesti. Minulla on tumma iho, enkä rusketu tasaisesti, mutta rusketun todella helposti: niinpä käytän aurinkosuojaa niin paljon kuin mahdollista, Lakshmi kertoo.

– Kuitenkin alituinen aurinkosuojan käyttö tukkii ihohuokoseni. Niinpä laitan teepuuöljyä kiehuvaan veteen, pyyhkeen pääni ympärille ja käytän sitä (vettä) puhdistaakseni ihohuokoseni. Sitten käytän jäävettä iholleni ennen kuin laitan yövoidetta illalla tai aurinkosuojaa päivällä – se pitää ihoni kuulaana.

Kaksi keittokirjaa kirjoittanut nainen on kiireinen työnsä ja pienen poikansa kanssa, mutta silti hän panostaa aina ihonsa hehkuun ja näyttävään silmämeikkiin.

– Olen kotoisin Intiasta, jossa perinteisestä silmät rajataan aina kajaalilla. Jopa lapsena minulla oli silmämeikkiä! Lakshmi muistelee.

Luonnollisuutta arvostava Lakshmi on myös kehittänyt erikoisen tavan hoitaa ihoaan tien päällä.

– Toinen salaisuuteni on hunaja. Matkustan paljon ja tilaankin aina huonepalvelusta hunajaa. Käytän hunajaa kuivalle iholleni saadakseni epäpuhtaudet pois ihohuokosistani, Lakshmi kuvailee.

Lakhshmin mukaan hunajan tahmeus imee mukanaan ihohuokosiin kertyneet bakteerit.

– Hunaja kannattaa pestä hyvin pois suihkussa! Lakshmi nauraa.

Lue myös:


AVA

Lähde: Sheknows.com, Marieclaire.com

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja