Luomukahvi-suklaamousse

  • 250 g luomusuklaata
  • 3 rkl vahvaa luomukahvia
  • 2 rkl luomuappelsiinimehua
  • 2 luomukeltuaista
  • 5 dl luomukuohukermaa
  • koristeeksi:
  • luomusuklaarouhetta

Paloittele suklaa ja laita palat kuumuutta kestävään kulhoon.

Mittaa pieneen kattilaan 2 desilitraa vettä ja nosta suklaakulho kattilan päälle. Kuumenna kattilaa siten, että vesihöyryä ei pääse suklaan sekaan. Sulata suklaa vesihauteessa.

Lisää kahvi, appelsiinimehu ja keltuaiset koko ajan sekoittaen. Jäähdytä hyvin.

Vaahdota kerma hyvin löysäksi vaahdoksi.

Sekoita jäähtynyt suklaaseos kermavaahtoon sähkövatkaimella.

Annostele mousse tarjoiluastioihin ja nosta astiat jääkaappiin tunniksi. Koristele suklaarouheella juuri ennen tarjoilua.

Lue myös:

    Uusimmat