Mainos

Lumia 900 testissä: Miten tumpelo selviää?

Sain leikkiä Yhdysvaltain-markkinoille ilmestyvällä Lumia 900-puhelimella parin päivän ajan, ja kaltaiselleni huipputekniikan kanssa täysin tumpelolle puhelin oli varsin helppokäyttöinen.

Tosin sen käsittely vaati aluksi varovaisuutta, sillä kosketusnäyttö on erittäin herkkä, välillä vähän liiankin. Selailu oli helppoa ja selkeää, ja jopa elokuvan katselu kännykästä oli yllättävän miellyttävää. Kamera on hauska ja nopea.

Ikääntyneeseen älypuhelimeensa tottunut Roger ihastui Lumian kameraan, mutta näytön herkkyys vei häneltä välillä hermot.

– Tämä on aivan liian nopea, hän valitteli moneen kertaan ja eksyili eri sivuilla toistuvasti. Hän kuitenkin piti selkeästä etusivusta ja salamannopeista latauksista, erityisesti elokuvien kohdalla. Lumia sai Rogerilta kiinnostunutta kiitosta, kun hän oli räplännyt sitä jonkin aikaa, sillä Windowsin logiikka alkoi tulla esiin. Hän piti myös käteen sopivasta muotoilusta.

Älypuhelimiin tottunut Will piti Lumian logiikasta, siitä, kuinka helppo puhelin oli räätälöidä oman mielen mukaiseksi ja sen selkeästä näytöstä. Hänen mukaansa uudella Lumialla oli mukavampi ja erityisesti nopeampi surffailla kuin hänen omalla android-koneellaan.

Lumia 900-puhelimessa on taatusti paljon teknisiä hienouksia, joita en osaa ensituntumalla arvostaa, mutta ei niihin kiinnitä huomiota myöskään keskiverto amerikkalainen ostaja. Ensivaikutelma ratkaisee.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.