Mainos

Nokialla jättimäinen Lumia-show Yhdysvalloissa

Nokia on juhlistanut Lumia 900 -puhelimen julkaisua Yhdysvalloissa näyttävästi New Yorkin Times Squarella. Eilen illalla järjestetyssä multimediashow'ssa esiintyi yhdysvaltalainen rap-tähti Nicki Minaj. Paikalla oli tuhansia ihmisiä.

Windows-pohjainen Lumia 900 tulee myyntiin Yhdysvalloissa huomenna. Suomessa Lumian myynti alkaa kesällä.

- En ole näin innoissani sitten iPhonen markkinoilletulon, vakuutti Lumia 900-puhelimen Yhdysvaltain markkinoille tuovan AT&T –operaattorin edustaja.

Baltimoren aluejohtaja Demetri Poulos oli testaillut uutuutta viikon verran, ja innostunut näkemästään ja kokemastaan. Hän muisti kehua Lumian nopeutta ja pääsi samalla mainostamaan yhtiönsä supernopeaa 4G-verkkoa. Hänen mukaansa Nokian kännykkä hyvä, luotettava ja laadukas tuote, jonka pitäisi mennä kaupaksi.

Hän kehuu erityisesti sitä, kuinka helppo Lumia 900 on käyttää ja muokata sen etusivu omien tarpeiden mukaiseksi. Windowsia tietokoneessaan käyttävien pitäisi pärjätä hyvin Lumian kanssa ja kännykässähän on muun muassa Windowsin Office.

Lumia onkin jo herättänyt innostusta asiakkaissa ennakkoon, kiitos useiden teknologiajulkaisujen testien ja artikkeleiden. Useimmat niistä ovat olleet kiittäviä tai ainakin myönteisiä.

– Sitä on kysytty jo paljon ja olemme ottaneet vastaan myös ennakkotilauksia, kertoi Poulos. Hänen mukaansa Lumia pidetään esillä sähköisen median mainosten lisäksi liikkeissä, jossa kaikilla myyjillä on Lumia 900 käsissään ja he ovat opetelleet sen käytöön. Lisäksi Nokian uutuus näkyy henkilöstön t-paidoissa.

Poulos kehuu myös yhtä teknistä hienoutta kamerassa. Kamera skannaa kuvattavan tekstin ja kääntää sen käyttäjän haluamalle kielelle. Tosin käännökset olivat varsin huvittavia, kännykkä käänsi ”Nokia with Windows Phone” sanoilla ”Nokia-ikkunan puhelin”.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.