Luksusbrändi pyytää härskiä hintaa risoista sukkahousuista – maksaisitko näistä 149 euroa?

Luksusmerkki Gucci myy rikkinäisiä sukkahousuja 149 eurolla. Somessa tyyris luomus on aiheuttanut ristiriitaisia tunteita, uutisoi italialaislehti Corriere Della Sera.

Syyskuussa Gucci kohahdutti lisäämällä valikoimaansa valmiiksi likaiset farkkuhaalarit, joiden hintalappu on yli tuhat euroa. Sitä ennen Gucci sai muotiväen kulmat nousemaan 690 euron likaisilla kengillään. Nyt myyntiin tulleet sukkahousut silmäpakoineen jatkavat luksusbrändin erikoista linjaa.

Kuten jokainen sukkahousuja käyttänyt tietää, muutaman euron asusteesta saa helposti samannäköisen kuin 149 eurolla myytävästä luomuksesta. Siihen ei tarvita kuin muutama käyttökerta tai terävä esine.

Somessa luomuksesta ei innostuttu

Guccin verkkokaupassa myytävät tyyriit rikkinäiset sukkahousut ovat poikineet sosiaalisessa mediassa ironisia kommentteja.

Ihmisiä esimerkiksi kehotetaan pitämään rikkinäiset sukkahousunsa roskiin heittämisen sijaan. Ne ylle pukiessa voi ajatella Guccin yli satasen luksussukkahousuja.

"Minulla on ilmeisesti tonnikaupalla Guccin sukkahousuja", eräs käyttäjä kommentoi muotitalon luomusta Twitterissä.

"Tämä ei ole muotia, tämä on kierrättämisen kaihtamista. Pidättäkää heidät", toinen kirjoittaa.

Corriere Della Sera huomauttaa, että Gucci ole ensimmäinen luksusbrändi, joka on myynyt rikkinäisiä sukkahousuja. Vuonna 2015 Saint Laurentin taiteellinen johtaja esitteli näytöksessään mallien ihon paljastavia rikkinäisiä sukkahousuja, jotka jakoivat muoti- ja nettimaailmaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Corriere Della Sera, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat