Maksaisitko näistä satoja euroja? Luksusmerkiltä jo valmiiksi kuluneet kengät: "Kuin niitä olisi käytetty säännöllisesti 1970-luvulta"

Gucci veti rasistiseksi syytetyn paidan pois myynnistä 0:37
Aiemmin Gucci joutui rasismikohun pyörteisiin.

Luksusbrändi Guccin valmiiksi likaiset lenkkarit eivät vakuuta kaikkia. Kengille tulee hintaa 690 euroa.

Nyt monessa mediassa ivataan vähän kevyemmin Guccin uutuuslenkkareita, joiden "likaiset yksityiskohdat" herättävät kysymyksiä. Valkoiset lenkkarit likaantuvat toki helposti, mutta luksusbrändi Guccin ratkaisu ongelmaan onkin liata tossut jo valmiiksi. Kenkiä on ihmetelty muun muassa australialaisella News.com.au-sivustolla.

Gucci Cruise 2019 -mallistoon kuuluvat 690 euron hintaiset miesten Gucci Screener -lenkkarit, joita kuvataan vintage-henkisiksi ja 1970-luvulta inspiraationsa saaneiksi. Kengät on käsitelty kuluneen näköisiksi.

Twitterissä kengille irvailtiin jo loppuvuodesta.

"Kun olet syntynyt rikkaaksi, mutta et halua, että sinua kutsutaan snobiksi, iskän pojaksi koulussa..." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Gucci yrittää myydä lenkkareita, joita äitisi käyttää puutarhaa hoitaessaan ja sunnuntaisiivouksen aikana, 800 dollarilla." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rhyton-lenkkareita. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naisten mallistoon kuuluvat puolestaan Rhyton-lenkkarit, joiden nahkapinta on kulutettu vintage-henkiseksi. Näissäkin tossuissa on 690 euron hintalappu. Rhyton-lenkkarit, joiden kyljessä komeilee suuprintti, ovat satasen arvokkaampi ostos.

"Kuin niitä olisi käytetty säännöllisesti 1970-luvulta"

Guccin Facebook-sivuilla kenkiä on pilkattu armotta.

"Nuo lenkkarit näyttävät siltä kuin niitä olisi käytetty säännöllisesti 1970-luvulta", totesi Heather.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen nähnyt keilailukenkiä, jotka näyttävät paremmalta kuin nämä", täräytti puolestaan Michael.

Likaiset lenkkarit eivät tosin ole mikään uusi juttu. Likaisia lenkkareita on nähty jo Gucci Resort 2018 -mallistossa, mutta tätä ennen muun muassa Balenciagan mallistossa vuonna 2017, kertoo Vogue.

Jos likaiset lenkkarit eivät ole sinun juttusi, testaa tätä niksiä: Nerokas vinkki villitsee netissä: Näin saat kengistäsi hetkessä kuin uudet

Lue myös:

    Uusimmat