Lukijat: Metelöinti ja kyttäys ärsyttävät naapureissa eniten

Naapurisuhteet joutuvat joskus koetukselle muun muassa metelöinnin sekä muiden asukkaiden kyttäämisen takia.

Jokakodin tämänviikkoiseen kyselyyn vastanneiden mukaan naapureissa ärsyttää eniten metelöinti. Toiseksi eniten harmia aiheutuu kanssa-asujien kyttäämisestä. Molemmat vaihtoehdoista saivat noin kolmanneksen äänistä.

– Ei ole kivaa, jos yöllä lauletaan karaokea tai kuuluu muita häiritseviä ääniä. Kaikilla on oikeus yöuniin ja jokaisessa taloyhtiössä on samat järjestyssäännöt, nimimerkki Metelit päiväaikaan! kommentoi. – Stop metelöinti yöaikaan!, hän lisäsi.

Myös Taina häiriintyy kovaäänisistä naapureista. – Ehdottomasti ärsyttävintä on metelöinti, joka menee joskus älyttömyyksiin.

– Naapuri huutaa lapselleen täysillä kuin pistetty sika normaalin torumisen sijaan, nimimerkki ? puolestaan päivitteli.

Kiusantekoa ja kyttäämistä

Kiusattu-nimimerkillä vastannut lukijamme kertoi joutuneensa naapureidensa kiusanteon kohteeksi.

–Lumenluontia perheeni omistamaani peräkärryn päälle, kuvaamista ynnä muuta, hän luetteli. – Autoammekin kolhittiin, mutta siitä ei tultu edes sanomaan. Korjaus maksoi noin 1000€ ja automme seisoi viikon ajan korjattavana.

– Kun olet lähdössä ulos niin heti naapurin ovi aukeaa ja sieltä pilkistää pää, joka kysyy: minnes ollaan menossa?, napanappis huokasi.

– Perättömät ilmiannot naapurista, kyttäys ja rahan lainaaminen, listasi Lile naapureidensa pahimpia puolia.

Juoruilua ja valittamista

Pulputin naapurit valittavat kaikenlaisesta: – Bikineissä ei saa liikkua, tatskoja ei saa olla näkyvillä, eikä roskia saa lakaista edes vahingossa naapurin puolelle, hän kertoi. – Lisäksi autoa ei saa parkkeerata heidän aidan viereen, vaikka kyseessä on yleinen tie. Musiikkiakaan ei saa soittaa!

Naksulla oli toisenlaiset huolet: – Yrittävät olla niin kuin heitä ei olisi. Välttävät liikkumista yhtä aikaa naapurin kanssa, hän kirjoitti.

Jasua puolestaan vaivasi naapurin puolelle kertyvä roju. – Parveketupakointi on ärsyttävin, kun savu tunkeutuu sisälle oli ikkunat ja ovet kiinni tai ei. Asiasta ei voi valittaa, kun se on lain mukaan toistaiseksi sallittua, Öhkömönkiö kommentoi.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja