Lukas Hradeckyn Leverkusen jyräsi jatkoon – kivuliaassa maalissa hurja voltti

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen teki Portosta selvää jälkeä jalkapallon Eurooppa-liigan pudotuspelien avauskierroksella. Leverkusen otti toisesta osaottelusta 3–1-vierasvoiton ja paineli jatkoon vakuuttavasti yhteismaalein 5–2.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä​​​​​​​

Maalihanat illan ottelussa avasi 11. minuutilla Lucas Alario. Kai Havertz tarjoili hänelle lyhyen syötön Porton puolustuksen sivuun, ja Alario sijoitti pallon varmasti maaliin.

50. minuutilla mittelö alkoi olla selvä, kun Kerem Demirbay iski vieraiden illan toisen osuman ja Leverkusen siirtyi otteluparissa jo 4–1-johtoon. Leverkusenin Moussa Diaby tavoitteli palloa rangaistusalueella Porto-maalivahti Agustin Marchesinin kanssa, mutta lensi hurjalla voltilla nurin. Jälkitilanteessa Havertz jakoi passin Demirbaylle, joka tykitti pelivälineen verkon perukoille.

Maalivahti Marchesin otti Diaby-kontaktissa osumaa ja piteli maalin jälkeen kasvojaan, mutta pikaisen videotarkistuksen jälkeen maali hyväksyttiin.

Leverkusenin seuraavassa maalissa viimeistelytoimissa hääri vuorostaan kaksi ensimmäistä osumaa alustanut Havertz. Porton Moussa Maregan puskukavennus Lukas Hradeckyn selän taakse jäi portugalilaisille laihaksi lohduksi.