Englantilaislaituri nousi sankariksi millintarkalla sijoituksellaan – Glen Kamaran Rangers jatkoon Eurooppa-liigassa

Englantilaislaituri Ryan Kent nousi Rangersin sankariksi Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Kent iski joukkueensa 0–1-voitto-osuman toisessa osaottelussa portugalilaisen Bragan vieraana. Rangers jatkaa 16 parhaan joukkoon yhteismaalein 4–2.

Ensimmäisen osan kotonaan maalein 3–2 voittaneen Rangersin jatkopaikka sinetöityi ottelun 61. minuutilla, kun Ianis Hagi löysi upella kohopallolla pystyjuoksuun sännäneen Ryan Kentin.

Kent pääsi nokikkain Braga-maalivahti Matheusin kanssa, eikä erehtynyt. Millintarkka sijoitus ohitti vain niukasti Matheusin vasemman jalan ja painui verkkoon.

Matheus oli syy siihen, että ottelussa säilyi niinkin paljon jännitystä toiselle jaksolle. Hän nimittäin pysäytti aivan ensimmäisen jakson viime hetkillä Hagin rangaistuspotkun upealla torjunnallaan. Rankkariin johtanutta tilannetta tarkistettiin videolta, mutta lopulta tuomio oli selvä. Pallo osui Raul Silvan käteen.

Rangers sai pallon toistamiseen Braga-maaliin, kun Scott Arfield osui 77. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesa. Tilanne tuomittiin kuitenkin paitsioksi.

Suomalaiskeskikenttäpelaaja Glen Kamara istui ottelun vaihtopenkillä.