Love Island -villassa rakastuneet Vanessa ja Reetu eivät harmittele tappiota – muistelevat yhdessä ikimuistoisimpia hetkiään: "Silloin tunsin perhosia vatsassa"

2:29
Katso Vanessan ja Reetun

Love Islandissa toisensa löytäneet Vanessa ja Reetu odottavat jo yhteistä arkea.

Toiseksi Love Island Suomi -sarjassa sijoittuneet Vanessa ja Reetu kertovat olevansa yllättyneitä, että pääsivät ohjelmassa aivan loppumetreille asti. Häviö ei tunnu harmittavan suuresti kumpaakaan.

– Kyllä kaikki annettiin, mikä annettavissa oli, Reetu tuumaa.

– Nyt pääsee kotiin toisen kanssa ja aloittamaan arkielämän, Vanessa sanoo.

Ensimmäiset viikot villassa pariskunta toteaa menneen jännityksessä ja totutellessa uusiin ihmisiin. Vielä silloin romanssin kipinöitä ei ollut ilmassa. Ihastuminen tapahtui kuitenkin parin mielestä melko nopeasti.

– Silloin, kun Reetu katsoi minua silmiin ja sanoi haluavansa olla parini, niin silloin tunsin perhosia vatsassa, Vanessa pohtii käänteen tekevää hetkeä.

Parin välillä ei useita riitoja kauden aikana nähty, mutta molemmat myöntävät pohtineen, onko heidän suhteensa liian hyvä ollakseen totta. Kummatkin huomasivat samalla toistensa hyvät ja huonot puolet villassa.

– Kilpailuhenkisyys, kun nostaa päätään, niin se vähän ärsyttää Vanessassa, mutta sekin on hyvä piirre, Reetu kuvailee.

– Reetu on sisäisesti tosi kiltti ja ihana. Hänellä on kova pää, mutta hän on ulkoisesti komea ja söpö, Vanessa naurahtaa.

Kaksikko kertoo olevansa parisuhteessa. Suomeen palattuaan he aikovat aluksi asettua yhdessä Espooseen ja tavata toistensa läheisiä. Kummatkin elävät vielä toistaiseksi eri kaupungeissa, mutta yhteenmuuttamista pohditaan sitten ajan kanssa, jos tilanne näyttää siltä.

Love Island UK -sarjan 5. kausi C Moressa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja