MTV Uutiset paikalla: Love Island Suomi huipentuu tänään – näin rakastuneet sinkut jännittävät: "En olisi oikeasti voinut parempaa toivoa"

7:55
Love Island -finalistien tunnelmat

Love Island Suomi -ohjelman toinen kausi huipentuu tänään jännittävään finaaliin. 

Love Island Suomi -ohjelman toinen kausi on tulossa päätökseensä ja tänään illalla selviää, ketkä kolmesta finalistiparista kruunataan rakkauden saaren voittajiksi ja kuka vie kotiin 25 000 euron palkintorahat. 

MTV Uutiset tapasi kolme finalistiparia, Sofian ja EetunVanessan ja Reetun sekä Jennin ja Juhon finaalia edeltävänä aamuna. Parit kertoivat yksi kerrallaan olevansa kukin ihmeissään siitä, että he seisovat yhdessä finaalissa. 

– Ihan uskomaton fiilis. Kyllä silloin tiesi, kun tänne tulee, että saa varmasti ainutlaatuisen kokemuksen tästä ja se, että kaikki on mennyt niin hyvin, että on semmoinen tyyppi löytynyt, kenen kanssa oikeasti haluaa miettiä tulevaisuutta. En mie olisi oikeasti voinut parempaa toivoa, Eetu analysoi katsoen hellästi pariaan Sofiaa. 

Muut finalistit komppasivat Eetua ja muun muassa Vanessa puolestaan totesi, ettei olisi uskonut saarella oikeasti rakastumisen olevan edes mahdollista. 

– Aika epätodellinen fiilis tällä hetkellä, Vanessa hehkuttaa.

Reetukin totesi olevansa erittäin hyvillä mielin, ottaen huomioon että ohjelman ensimmäisten viikkojen aikana hän oli varsin skeptinen rakkauden löytämisen suhteen saarelta.

Myös Jenni ja Juho hykertelivät tyytyväisenä toistensa vierellä. 

– Sitten on löytynytkin tuommoinen tyyppi tuohon vierelle, mitä tuli hakemaan, niin onhan se aika huikea fiilis, Jenni vastasi hymyillen. 

Katso rakastuneiden saarelaisten haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:13

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja