Love Island -parin riitely kärjistyy – riitaa päätyy selvittelemään yllättävä kolmas pyörä

1:44
Rakkauden villalla nähtiin viime viikolla dramaattinen pudotus.

Love Island Suomi -villassa kinataan ja riidellään. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Kreten ja Nicon ilta päättyy kinaamiseen ja inttämiseen. Krete purkaa mieltään naisille, että hän ei saa tarpeeksi tietoa Nicosta.

Nico taas valittaa miehille, että Krete on mielestään aina oikeassa. Nahkeasta tunnelmasta huolimatta Krete toivoo, että löytäisi lämpimiä tunteita.

Ennen nukkumaanmenoa Krete kertoo Mikolle, että tilanne tuntuu väärältä ja parahtaa Mikolta apua. Mikko on saanut vinkkiä muilta saarelaisilta, että Kretellä voisi olla ajatuksia häntä kohtaan. Välirauhan kautta käydään nukkumaan, mutta aamu ei valkene ilman nurinaa.

Kreten ja Nicon riitely aiheuttaa sen, että saarelaiset joutuvat pohtimaan keskenään ilmapiiriongelmia. Tatu toteaa, ettei katsoisi tuollaista meininkiä lainkaan.

Mikko arvelee, että Krete ja Nico ovat aivan liian erilaiset. Kimi toteaa, että pari ei mene eteenpäin, vaan palaa aina poteroihinsa. Eeli toteaa, että jopa häntä tilanne alkaa ärsyttää.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja