Loukkaantumiset selättänyt Susijengin tähti hehkutti väkevää paluutaan ennätysyleisön eteen – "Valtava polte"

Katso: Lauri Markkanen loisti Liettuaa vastaan historiallisessa illassa Tampereella.

Alexander Madsen palasi loukkaantumisongelmat selättäneenä onnistuneesti Susijengin vahvuuteen harjoitusottelussa Liettuaa vastaan perjantai-iltana. Maajoukkueen luottopelaaja johdatti Suomen voittoon luvuin 81-79 Nokia Arenan ennätysyleisön edessä Tampereella.

Tampereelle maaottelua seuraamaan saapui peräti 13 054 katsojaa.

Kreikassa AEK:ta seuratasolla edustava Madsen, 28, tilastoi ottelussa yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja viisi syöttöä. Suuri rooli maistui vaikean seurakauden jälkeen.

– Tämä oli minun ensimmäinen kunnon ottelun sitten tammikuun. Kauden lopussa pelattiin muutamaa minuuttia ja se rooli vaihteli niin paljon. Minulla on valtava polte päästä pelaamaan, Madsen kertoi MTV Urheilulle.

Suomen maajoukkueen päävalmentaja Lassi Tuovi kuvaili Madsenin paluuottelua Susijengin vahvuuteen erinomaiseksi. 208-senttinen iso hyökkääjä loisti liikkeellään ja syöttötaidoillaan jakaa palloa pelitovereilleen.

Madsen oli ottelun päätteeksi Susijengin syöttötilaston kärjessä.

– Se tilasto oli varmaan vähän väärin. Ei vaan se johtui siitä, että kaverit laittoivat hyvistä paikoista sisään Madsen naurahti.

Suomi kohtaa seuraavassa harjoitusottelussaan Viron ensi viikon keskiviikkona Espoossa ennen lähtöään Japaniin MM-turnausta varten.

Lue myös:

    Uusimmat