Lotus-pomo: Grosjean aneli tallimääräystä

Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier myönsi Etelä-Korean GP:n jälkeen, että ranskalaiskuski Romain Grosjean pyysi tallimääräystä Kimi Räikkösen ohittamiseksi.

Räikkönen ohitti tallikaverinsa hieman ennen kuin turva-auto tuli kilpailussa toista kertaa radalle. Suomalainen nousi tuolloin kisassa toiseksi ja piti asemansa loppuun asti.

Grosjean valitti tiimiradiossa, että Räikkönen hidastaa hänen matkantekoaan. Boullier kehotti ranskalaista jatkamaan kilpailua entiseen tapaan.

Maaliintulon jälkeen Grosjeanille kerrottiin, että asia käydään läpi tallin sisällä myöhemmin. Häntä pyydettiin siihen asti hymyilemään palkintopallilla.

Kilpailun jälkeen Boullier tarkensi tilanteen kulkua.

– Romain turhautui ymmärrettävästi, koska hän teki pienen virheen, kun turva-auto poistui radalta ja Kimi ohitti hänet, Boullier sanoi F1 Fanatic -nettisivuston mukaan.

– Hän varmaankin aneli tallimääräyksiä, jotta pääsisi ohi, mutta hän oli tehnyt virheen normaalissa kisatilanteessa. Hän olisi mielestäni voinut olla nopeampi, mutta hän oli vähän vihainen ja hukkasi keskittymisensä, joten tämä on vain osa hänen kehityskaartaan, Boullier jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat