Britney Spears sopi yli kahden vuoden oikeustaistelun isänsä kanssa

Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan 11:04
Tällaisin sanankääntein Britney Spears puhui aikoinaan holhouksestaan.

Poptähti Britney Spears ja hänen isänsä Jamie Spears ovat päässeet sopuun oikeudenkäyntikuluista. 

Poptähti Britney Spears  on sopinut isänsä Jamie Spearsin kanssa kauan jatkuneen riidan oikeudenkäyntikuluista joulukuussa 2021 tehdyn ensimmäisen hakemuksen jälkeen. Jamien 13 vuoden holhous tyttärestään päättyi marraskuussa 2021. 

Molempien osapuolten asianajajat vahvistivat Peoplelle, että pari sopi riitansa Los Angelesin ylioikeudessa torstaina 25. huhtikuuta julkistamattomasta summasta.

– Vaikka edunvalvonta lopetettiin marraskuussa 2021, hänen toiveensa vapaudesta on nyt todella toteutunut. Kuten hän toivoi, hänen vapauteensa kuuluu nyt se, että hänen ei enää tarvitse osallistua tai olla mukana oikeudessa tai sotkeutua oikeudenkäynteihin tässä asiassa, Britneyn asianajaja Mathew S. Rosengart sanoi lausunnossaan.

Jamien asianajaja Alex Weingarten sanoi, että osapuolet pääsivät sopimukseen, jolla ratkaistaan kaikki jäljellä olevat riidat. 

– En voi kommentoida mitään yksityiskohtia, koska sovinto on luottamuksellinen. Jamie on innoissaan siitä, että tämä kaikki on takanapäin. Hän rakastaa tytärtään hyvin paljon ja kaikki, mitä hän on koskaan tehnyt, on ollut tyttärensä suojelemista ja tukemista. On valitettavaa, että jotkut vastuuttomat ihmiset Britneyn elämässä päättivät vetää tämän näin pitkälle, Weingarten sanoi lausunnossaan Peoplelle.

Sovinnon ansiosta molemmat välttivät oikeudenkäynnin, joka olisi koskenut väitettyjä taloudellisia väärinkäytöksiä Britneyn edunvalvonnan aikana. The New York Timesin mukaan oikeudenkäynnin oli määrä alkaa toukokuussa. 

The New York Timesin mukaan joulukuussa 2021 Jamie alkoi hakea tuomioistuimelta hyväksyntää yli 2 miljoonan dollarin palkkioille, jotka hän oli maksanut useille asianajotoimistoille koko oikeustaistelun aikana, sekä nykyisen asianajajansa lakimieslaskulle. Varietyn mukaan Britneyn olisi Jamien mukaan pitänyt maksaa hänen oikeudenkäyntikulunsa.

Lähde: People, Variety

Lue myös:

    Uusimmat