Lentoemäntänä työskentelevä Maisa Torppa pelkää, että edessä ovat lomautukset – ei poissulje tekevänsä töitä lähihoitajana

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä 13:12
Maisa Torppa MTV Uutisten erikoishaastattelussa.

Koronakriisi vaikuttaa monen ihmisen työtilanteeseen, niin myös lentoemäntänä työskentelevän Maisa Torpan.

Viime vuonna lentoemännäksi opiskellut mediapersoona Maisa Torppa kertoo MTV Uutisille valitettavasta tilanteesta. Hän arvelee, että työpaikalla voivat olla edessä pitkät lomautukset. Koronakriisin vuoksi useat lentoyhtiöt ovat peruneet lentojaan, jonka seurauksena lomautukset ovat alkaneet.

– Yt-neuvottelut varmasti alkavat ja eiköhän lomautuksia ole valitettavasti tulossa,  koska tilenne vaikuttaa suuresti lentämiseen. Mutta nyt on vaan valitettavasti elettävä niin, että saadaan tauti kukistettua mahdollisimman nopeasti, Torppa kommentoi tilannetta.

Torppa työskentelee ilmailualan lisäksi myös sosiaalisen median parissa. Hän valmistautui viime vuoden maaliskuussa myös lähihoitajaksi. 

– Ei ole poissuljettua, että tekisin tänä aikana myös niitä töitä. Varsinkin, jos paha hoitajapula iskee. Tällä hetkellä tuntuu mahdottomalta suunnitella elämää edes ensi viikolle, kun huomisestakaan ei voi olla varma, Torppa kertoo. 

Haasteita Torpan arkeen tuottaa myös lastenhoito, sillä koulut ovat suljettuna koronaviruksen vuoksi. Päiväkodit pysyvät puolestaan toiminnassa. Torpalla itsellään on yksi lapsi, hänen aviomehellään Mikolla on myös yksi lapsi aiemmasta suhteestaan. 

– Tekemistä riittää myös lastenhoidon järjestelyissä, Torppa kertoo.

Juttua ja otsikkoa muokattu 19.3. kello 7.00. Lomautuksia Torpan työpaikalla ei ole virallisesti määritelty, vaan hän arvelee, että edessä voivat olla yt-neuvottelut ja lomautukset.

Lue myös:

    Uusimmat