Maisa Torppa hehkuttaa Mikko-rakastaan – voi olla viimein oma itsensä: "Ei tarvitse pitää kulisseja yllä"

Maisa Torppaa on kosiskeltu politiikkaan 8:01
Maisa Torppa paljasti, että häntä on kosiskeltu politiikkaan. Katso koko haastattelu videolta!

Julkkiskaunotar Maisa Torppa vieraili Vappu ja Marja Livessä. 

Lentoemäntä, lähihoitaja ja seurapiirijulkkis Maisa Torppa vieraili torstaina 23. huhtikuuta Vappu ja Marja Liven vieraana. Ystävänpäivänä Mikko-rakkaansa kanssa avioitunut Torppa kertoi suorassa lähetyksessä, miten parin uusi arki on sujunut koronapandemian keskellä

– Se oli hyvä testi parisuhteelle. Seitsemän viikkoa ollaan neljän seinän sisällä, mikä  on täysin vastakohta mun aikaisempaan elämään. Voin todeta, että valitsin ihan oikein, hän kuvaili. 

Torppa kertoi aikaisemmissa suhteissaan kannatelleensa kumppaniaan. Naisen mukaan hän pystyy viimein olemaan nykyisessä suhteessa oma itsensä. 

– Ei tarvitse pitää mitään kulisseja yllä – ei tarvitse esittää, että koti on siisti. Olen tosi huolehtiva ja tukeva ihminen. Olen aina ollut se, joka tukenut ja kannatellut muita. Ensimmäistä kertaa elämässäni on puoliso, ketä vasten saan itkeä ja romahtaa, jos semmoinen hetki tulee. Se on oikeasti aika ihanaa ja turvallista. Mikko on tuonut mussa sen, että saan vihdoin olla sellainen perhekeskeinen ja elää semmoista arkea ja näyttää arkeni sellaisena kuin se on, hän sanaili. 

Mitä uusia piirteitä Torppa on huomannut Mikossa? Mitä mieltä nainen on politiikkaan lähtemisestä? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat