Lohipastrami ja mätiperunasalaattia

10 annosta

  • Ainekset:
  • 800 g ruodotonta ja nahatonta lohifileetä
  • suolaa
  • 2 tl mustapippuria
  • 2 tl viherpippuria
  • 2 tl rosepippuria
  • 1 tl juustokuminaa
  • Mätiperunasalaatti:
  • 1 kg kypsää sikli tai bintje perunaa
  • 1 prk cremefraichea
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 hienonnttua sipulia
  • 100 g siian mätiä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje:

Suolaa ja mausta 3x3 cm kokoisiksi suikaloidut lohifileet jä kääri tiukkaan kelmuun noin kolmeksi tunniksi. Avaa kelmu ja pyyhi suola tarkkaan pois. Paista nopeasti tulikuumalla panuulla noin 2-3 sekuntia per sivu. Viipaloi perunat ja sekoita muut ainekset ensin keskenään ja sitten perunoihin. Koristele esim. siian mädillä.

Lue myös:

    Uusimmat