Mainos

Lohipastrami ja mätiperunasalaattia

10 annosta

  • Ainekset:
  • 800 g ruodotonta ja nahatonta lohifileetä
  • suolaa
  • 2 tl mustapippuria
  • 2 tl viherpippuria
  • 2 tl rosepippuria
  • 1 tl juustokuminaa
  • Mätiperunasalaatti:
  • 1 kg kypsää sikli tai bintje perunaa
  • 1 prk cremefraichea
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 hienonnttua sipulia
  • 100 g siian mätiä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje:

Suolaa ja mausta 3x3 cm kokoisiksi suikaloidut lohifileet jä kääri tiukkaan kelmuun noin kolmeksi tunniksi. Avaa kelmu ja pyyhi suola tarkkaan pois. Paista nopeasti tulikuumalla panuulla noin 2-3 sekuntia per sivu. Viipaloi perunat ja sekoita muut ainekset ensin keskenään ja sitten perunoihin. Koristele esim. siian mädillä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.