Lionel Messin ystävältä kutkuttava arvio: uskoo tämän tekevän Inter Miamille kylmät – "Vain ajan kysymys"

Jalkapallomaailman katseet olivat syksyllä Euroopan huippusarjojen ohella Pohjois-Amerikassa, jonka MLS-liigaan Lionel Messi kolmen PSG:ssä vietetyn vuoden jälkeen siirtyi. Messi teki hurjaa jälkeä sarjakauden ohella pelatussa liigojen cupissa, mutta onnistui kuudessa MLS-ottelussa maalinteossa vain kerran. Pudotuspelien ulkopuolelle Messistä huolimatta jäänyt Inter Miami on ladannut ensi kauteen suuret odotukset. 

Argentiinalaisen pitkäaikaisiin ystäviin lukeutuva entinen maajoukkuetoveri Sergio Agüero uskoo Messin lähdön Miamista olevan kuitenkin jo lähellä.

Agüeron oma peliura päättyi kaksi vuotta sitten sydänsairauteen Barcelonan paidassa. Spekulaatiot Messin, 36, lainasopimuksesta Barcelonaan MLS:n ollessa tauolla on kiistetty useaan otteeseen, mutta espanjalaiselle AS:lle antamassaan haastattelussa Agüero sanoo, ettei Messin side Kataloniaan ole katkennut.

– Leo sanoi aina, että hän rakastaa Barcelonaa. Messi on yhä vahvasti identifioitunut seuraan ja kaupunkiin, Aguero sanoi painottaen, ettei kaksikko ole keskenään puhunut siitä, voisiko tämä oikeasti palata Espanjaan.

Vaikka Messin työnantajan Inter Miamin osaomistaja David Beckham on julkisesti puhunut suunnitelmistaan Messin varalle tämän eläköidyttyä, Aguero ei niihin juuri usko.  

– Toisinaan ajattelen, että se (Messin paluu Barcelonaan) on vain ajan kysymys.

Agüeron arviota vasten puhuu esimerkiksi jo pitkään varmana pidetty Luis Suarezin saapuminen Messin aisapariksi Miamiin. Suarez on niin ikään Messin läheinen ystävä ja takavuosien pelitoveri Barcelonasta.

MLS:n loppuottelu MLS Cup pelataan Suomen aikaa tänään lauantaina kello 23.00. Ottelussa kohtaavat hallitseva mestari Los Angeles FC ja Columbus Crew.

 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat