Lionel Messi päätyi samaan ratkaisuun kuin Robert Taylor

Argentiinan supertähti Lionel Messi vetäytyy tulevista maajoukkuepeleistä.

Messi ei osallistu maajoukkueen toimintaan, kun Argentiina kohtaa loppuviikolla El Salvadorin ystävyysottelussa Yhdysvalloissa. Neljä päivää myöhemmin vastassa on Costa Rica.

MLS-liigassa Inter Miamia edustava Messi kärsii reisivammasta. Hän loukkaantui viime keskiviikkona CONCACAF Mestarien liigan ottelussa Nashvillea vastaan. 

Messin joukkuetoveri, suomalainen Robert Taylor ilmoitti niin ikään jättävänsä tulevat maaottelut väliin. Huuhkajat kohtaa EM-jatkokarsintaottelussa torstaina Walesin. Taylor oli nimetty miehistöön, mutta hän kieltäytyi kutsusta viikonloppuna.

Taylor ei kärsi loukkaantumisesta. Hän avasi Instagramissa syitä poisjäännilleen

Tällä hetkellä henkilökohtaisten syiden vuoksi, mukaan lukien kehoni suojeleminen loukkaantumisilta tiiviin seurajoukkueen aikataulun ja vaativien matkojen takia tämän kansainvälisen ikkunan ympärillä, päätin jättäytyä pois, mutta tuen täysin Suomea täältä rapakon takaa, Taylor kirjoitti. 

Jos Huuhkajat voittaa Wales-ottelun, se kohtaa Helsingin Olympiastadionilla jatkokarsintojen A-polun finaalissa 26. maaliskuuta Puolan ja Viron välisen välierän voittajan. Panoksena tuossa ottelussa olisi paikka EM-kisoissa.

Lue myös:

    Uusimmat