Mainos

Linnanmäen sulkeminen hämmensi: "Joku huusi, että siellä olisi pommi"

Linnanmäen sulkeminen etuajassa illalla hämmensi huvipuistossa olleita. Linnanmäellä kuulutettiin puiston sulkemisesta ja kävijöitä pyydettiin poistumaan, mutta syy sulkemiselle jäi useimmille epäselväksi.

- Menimme kysymään Linnunradan lipuntarkastajalta, että miksi laitteet ja koko Linnanmäki suljetaan. Hän vastasi, että ei tiedä. Vähän ajan päästä järjestyksenvalvojat tulivat patistamaan meidät pääportille päin. Tunnelma oli pelottava ja outo, eräs puistossa ollut kertoo MTV3:n uutisten palautesivuilla.

Epätietoisuus huvipuiston sulkemisen syystä lietsoi myös villejä huhuja kävijöiden keskuudessa.

- Tuli kuulutus, että Linnanmäki suljetaan ja kaikkien piti poistua rauhallisesti. Ajattelin, että kyseessä olisi ollut murha tai tulipalo. Myöhemmin joku huusi, että siellä olisi kuulemma ollut pommi.

Linnanmäen huvipuisto suljettiin illalla tunnin etuajassa joukkotappelun vuoksi. Poliisin mukaan tilanne oli ilmeisesti saanut alkunsa etuilusta jonossa. Myös useat kävijät kertoivat huomanneensa puistossa etuilua.

- Päivän kuluessa yhä useampi nuori yritti ohitella ihmisiä laitejonoissa. Illalla piti parille tytölle sanoa, että jonon pää on tuolla suunnassa. He kiilasivat taaksemme ja eivät olleet ensin kuulevinaankaan.

Poliisin mukaan tappelussa oli kyse etnisen nuorisoryhmän erimielisyyksistä ja siihen osallistui kymmeniä nuoria. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti.

Poliisi ei ottanut ketään kiinni tappelusta, mutta kahakasta kirjattiin kymmenkunta ilmoitusta pahoinpitelystä, joita poliisi tutkii

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.