Mainos

Linnan juhlat lähestyvät – heidät on kutsuttu itsenäisyyspäivän vastaanotolle

Linnan juhlia juhlitaan perinteiseen tyyliin Suomen itsenäisyyspäivänä. 

Tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanotolla nostetaan esiin Suomen vahvuuksia. 

– Suomi on maailman vakain maa ja olemme maailman onnellisimpia kansoja. Meillä on puhdas luonto ja puhdasta ruokaa. Olemme niin monella mittarilla maailman huippua, että se tietää hyvää myös tulevaisuudelle.

– Vahvuutemme nähdään helpolsi itsestäänselvyyksinä ja siksi hauamme nostaa ne hetkeksi valokeilaan. Katsotaan kotimaatamme hieman uusin silmin! toteaa tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

99-vuotiasta Suomea saapuu juhlimaan niin poliitikkoja, urheilun menestyjiä, sotaveteraaneja kuin kotimaisen kulttuurin kermaa. 

Monet tähdet ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa saaneensa kutsun. Muun muassa viime elokuussa 18 vuotta täyttänyt Robin Packalen pääsee tanssahtelemaan ensimmäistä kertaa Linnan juhlien parketille. 

– Huh huh! En tiedä mitä sanoa. Tämä on kyllä kunnia, laulaja kirjoittaa kuvan yhteydessä hymynaamojen kera.

Myös muun muassa nyrkkeilyn olympiamitalisti Mira Potkonen kertoi STT:n haastattelussa saaneensa kutsun Linnan juhliin.

Kutsun sai myös maastopyöräilijä Lotta Lepistö, joka saapuu vastaanotolle yhdessä poikaystävänsä Joonas Henttalan kanssa. 

– Vai että kutsu Linnan juhliin. Melko jännittävää! Lepistö hämmästelee. 

Myös pesäpalloilija Sami Haapakoski toteaa Twitterissä, että hänen täytyy lähteä puvun ostoon. Postilaatikkoon kilahtanut kutsu tuli Haapakoskelle täytenä yllätyksenä. 

Ilta-Sanomien mukaan myös Pikkuleijonien kapteeni Mikko Rantanen sai kutsun juhliin, mutta ei pääse osallistumaan. NHL:n runkosarjan pelit ovat käynnissä myös joulukuun alussa ja itsenäisyyspäivänä Rantanen on ottelussa. 

Joukkuetta edustaa Pikkuleijonia luotsannut Jukka Jalonen. Jalonen vieraili Linnassa viimeksi vuonna 2011, kun hän johdatti Leijonat maailmanmestaruuteen. 

Myös koko kansan suosikkikoomikko Jope Ruonansuu sai kutsun itsenäisyyspäivän vastaanotolle. 

– Yllätyshän se oli. Tässä on kulunut paljon vuosia, kun kutsua ei ole kuulunut. Ehdin jo ajatella, että eivätkö ne halua minua sinne. Koetaanko minut jotenkin rienaavana, kun olen imitoinut presidenttejäkin, Ruonansuu tunnustaa ajatelleensa MTV.fin haastattelussa.

Myös raviohjastaja Mika Forss on saanut kutsun. Hän edustanee yhdessä puolisonsa Marjo Kivimaan kanssa. 

Hyväntekijä Brother Christmas kertoo Facebookissa saaneensa kutsun Linnaan. Kutsu vaikuttaa olleen melkoinen yllätys. 

– Ensilumi toi mukanaan tällaista postia.Tätä työtä suomalaisten eteen on tehty vasta vuosi ja nyt jo se on huomattu korkeimmalta mahdolliselta tasolla Suomessa. Kiitos Herra Tasavallan Presidentti! Nöyrän kiitollisena jatkan työtä niin lasten, vanhusten kuin kaikkien muiden "ihmisryhmien" hyvinvoinnin parantamiseksi myös Suomi 100-juhlavuonna 2017, hän kirjoittaa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja