Limp Bizkitin Fred Durst: Olen varovaisempi julkisuuden suhteen

Suositun Limp Bizkitin laulaja muuttaisi aiempien vuosien toimintaansa julkisuuden suhteen, jos voisi.

Limp Bizkit tuli tunnetuksi 2000-luvun alussa muun muassa hiteillään Counterfeit, Faith , Nookie , Break Stuff , Take A Look Around , Rollin' ja Eat You Alive. Bändin kolmea julkaistua albumia on pelkästään Yhdysvalloissa myyty jo yli 20 miljoonaa.

Vuonna 1994 perustettu bändi on ehtinyt urallaan antaa paljon haastatteluita. Tiistaina Helsingissä keikkailleen bändin laulaja Fred Durst kuvailee kuitenkin MTV.fin haastattelussa, ettei hän pidä julkisuudesta. 43-vuotias tähti muisteleekin bändin toimineen alkuaikoina eri tavalla.

– Aluksi olin hyvin haavoittuvainen ja avasin ikään kuin pandoran lippaan haastatteluissa. Ilmaisimme itseämme innoissamme, kun kerrankin joku oli kiinnostunut meistä. Jos voisin muuttaa jotain tältä matkalta, en paljastaisi itsestäni niin paljoa. Ehkä pitäisin enemmän tietoja vain itselläni.

Durst ei kuitenkaan halua valittaa kokemuksistaan, sillä julkisuus on myös auttanut miestä upealla uralla.

– Olen kuitenkin hyvin kiitollinen siitä, mitä kaikkea on tapahtunut. Meillä on kovasti intohimoa musiikin tekemiseen ja rakastamme sitä ja jatkamme. En siis mitenkään halua valittaa, mielestäni ei vain ollut kovin viisasta paljastaa niin paljoa itsestä ja bändistä.

Miten tilanne on nyt sitten muuttunut?

– Olemme nykyään itsetietoisempia ja vastaamme asiallisemmin kysymyksiin.

Sen verran Durst kuvailee itseään, että lavalla hänellä on varsin erilainen, hirviömäinen persoonansa.

– Persoonani keikalla on tietynlainen hirviö, mutta millainen olen omassa elämässäni ja suljettujen ovien takana, se kuuluu vain minulle ja läheisilleni. Persoonani on kasvanut kontrolloimattomana kuin rikkaruohot. Ihmiset ovat omissa päissä luoneet siitä vaikka minkälaisen, mutta minkä minä sille voin? Itseni puolustaminen tekisi minusta vain typerän näköisen. Annan hirviön elää vapaasti ja vähän väliä ruokin sitä keikkailemalla.

Bändi julkaisee ensi vuoden alussa Stampede Of The Disco Elephants -levyn. Durstin mukaan he eivät aio ottaa paineita albumin menestyksestä.

– Olemme onnekkaita siitä, että olemme jo myyneet paljon urallamme. Ei kukaan vaadi meitä enää tekemään hittejä.

Lue myös:

    Uusimmat