Liikkuuko Las Vegasissa sarjamurhaaja? Kohdistaa silmittömän vihansa kodittomiin – jo kaksi ammuttu kuoliaaksi

Las Vegasissa on todennäköisesti liikkeellä sarjamurhaaja, sillä viime päivinä kaksi koditonta miestä on ammuttu kuoliaaksi ja kahta muuta on haavoitettu. Poliisi pyytää apua murhaajan saamiseksi kiinni, sillä hän kohdistaa vihansa selvästikin alueen kodittomiin. Asiasta kertoo Skynews.

Viime kuun lopulla ampuja ampui useita laukauksia kohti koditonta miestä Las Vegasin pohjoispuolella. Mies selviytyi vakavista vammoistaan huolimatta.

Vain tunteja myöhemmin sama mies oli lähestynyt kodittomien ryhmää, joka nukkui ostoskeskuksen ulkopuolella. Poliisin mukaan murhaaja ampui 51-vuotiaan kodittoman miehen.

Uhreina nukkuvia kodittomia

Muutama tunti myöhemmin murhaaja oli lähestynyt kadulla nukkuvaa koditonta ja ampunut tätä kasvoihin. Mies selvisi, mutta ei kyennyt antamaan tuntomerkkejä ampujastaan.

Muutamaa päivää myöhemmin murhaajan onnistui ampua kadulla nukkuvia kodittomia kohti, jolloin yksi kuoli luotien osuessa häntä päähän. Ampuja oli onnistunut pakenemaan paikalta maastoautolla.

Poliisin edustaja Robert Plummer kertoi tiedotusvälineille, että ellei kyseessä vielä ole sarjamurhaaja, ampuja on hyvää vauhtia muuttumassa sellaiseksi. Hänellä on jo kaksi uhria. Sarjamurhaaja on henkilö, joka tekee vähintään kolme erillistä henkirikosta yli kuukauden ajanjaksolla.

Poliisilla muutamia tuntomerkkejä 

Poliisin mukaan murhaajasta on saatu muutamia tuntomerkkejä. Niiden mukaan hän on valkoinen tai latinalaisamerikkalainen mies, jolla on hopeanvärinen tai vaaleansininen Hyundai Tucson Sport Limited maastoauto.

Oikeuslääketieteen analyytikot ovat yhdistäneet saman aseen kaikkiin neljä ammuntaan. Murhien jälkeen poliisin valvontaa on tehostettu Las Vegasin on tehostettu alueilla, joilla on paljon asunnottomia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja