Mainos

Lihapullia kreikkalaisittain

  • 500 g lampaanjauhelihaa
  • 3 viipaletta vaaleaa leipää raastettuna (1,5 dl leipäraastetta)
  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 kananmuna
  • 1/2 tl musta- tai valkopippuria
  • 100 g fetajuustoa
  • kourallinen mustia oliiveja
  • 1 rkl hienonnettua minttua

Sekoita leipäraaste kermaviiliin suuressa kulhossa ja anna turvota noin 5-10 minuuttia. Kuori ja hienonna valkosipulit ja sipuli. Kuullota sipuleita halutessasi paistinpannulla tilkassa öljyä. Hienonna oliivit ja fetajuusto. Lisää sipuli, kananmuna, feta, oliivit, mausteet ja jauheliha turvonneisiin korppujauhoihin ja sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta lihapullia. Paista lihapullat pannulla voissa kauniin ruskeiksi muutamassa erässä. Tarjoa lihapullien kanssa salaattia, oliiveja, punasipulirenkaita, tomaattilohkoja ja tuoretta patonkia. Kastikkeeksi riittää oliiviöljy ja viinietikka.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.