Leukemiaan kuoleva poika halusi viimeisenä toiveenaan arkkunsa täyteen ralliautotarroja – perhe kiittää saamastaan tuesta

6:35

Caleb Hammondin leukemiahoidot päätettiin lopettaa. Koskettavana viimeisenä toiveenaan poika halusi kilpa-autoilusta tuttuja sponsoritarroja, joilla koristella hauta-arkkunsa. Perhe on mykistynyt ihmisten tuesta.

Video: Eva Kela tapasi Juha Itkosen, jonka tytär kuoli kohtuun. Juha haluaa antaa äänen tälle surulle.

Caleb Hammond sairastui leukemiaan 9-vuotiaana. Nyt pojan hoidot on päätetty lopettaa, kertoo KDKA-uutissivusto.

Nyt 11-vuotias Hammond haluaa viettää loppuelämänsä kotonaan perheen kanssa.

Hammondilla kuitenkin oli vielä yksi toive. Hän toivoi saavansa paljon kilpa-autoilusta tuttuja sponsoritarroja, joilla koristella hauta-arkkunsa. Perhe julkaisi toiveen lisäksi myös osoitteen, johon tarroja voisi lähettää.

"Sanat eivät voi ilmaista, miten kiitollisia olemme"

Maailma todella kuuli Hammondin toiveen. Perhe sai postitse valtavan määrän tarroja.

Hammondin perhe kiittää tarroista. Jos kuva ei näy katso se täällä.

– Sanat eivät voi ilmaista, miten kiitollisia olemme, ja miten uskomattomia ihmiset ovat olleet lähetellessään tarroja, Hammondin äitipuoli Kylee kiitteli Facebook-kuvan ohessa.

Kuvassa näkyy perheen kotiin kannettu valtaisa määrä postia.

– Olen melko varma, että olemme päässeet tavoitteeseemme. Ei tarvetta lähettää enempää, äitipuoli toteaa ja kiittelee vielä tuntemattomia ihmisiä kiltteydestä, joka on tehnyt Hammondin elämästä iloisempaa.

"Emme tienneet, että Calebin tarinalla olisi niin valtava vaikutus"

Perhe on perustanut Hammondille joukkorahoitussivuston, ja he ovat kiitollisia myös rahalahjoituksista, joilla he kattavat sairastumisen aiheuttamia kuluja.

– Emme tienneet, että Calebin tarinalla olisi niin valtava vaikutus. Caleb voi tilanteeseemme nähden hyvin, perhe kertoo joukkorahoitussivullaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja