Instagram-malli julkaisi kuvan lentokoneen ykkösluokasta – matkustajat bongasivat pian emävalheen

"Valelomat"ovat nyt in! Fake A Vacation muokkaa sinut mukaan lomakuviin somea varten 0:48
Lomakuvia varten ei tarvitse poistua kotoa! Videolla kerrotaan "valelomia" tarjoavasta palvelusta.

Ranskalainen tosi-tv-tähti ja Instagram-malli väitti lentävänsä ykkösluokassa, mutta pian somessa alkoi kiertää toisenlaista tarinaa. Tapauksesta kertoo muiden muassa brittiläinen Mail Online -verkkolehti.

Oceana El Himer, 27, on joutunut myrskyn silmään julkaistuaan kuvan itsestään ykkösluokassa ennen kuin ilmeisesti palasi oikealle paikalleen turistiluokkaan. Vaikuttaa siltä, että Oceana on yrittänyt valehdella faneilleen matkustavansa fiinimmin kuin todellisuudessa.

Oceana on ranskalainen tosi-tv-tähti ja malli, jolla on Instagramissa lähes 850 000 seuraajaa.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Samat vaatteet, eri paikka

Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Oceana poseeraa Dubaista Monacoon matkalla olevan lentokoneen ykkösluokassa. Muut matkustajat kuitenkin bongasivat samoihin vaatteisiin pukeutuneen naisen turistiluokassa ja jakoivat tästä kuvan Twitterissä.

Oceana on sittemmin sulkenut Instagram-julkaisunsa kommentoinnin. Amerikkalainen LADbible kertoo yrittäneensä tavoittaa naista lausuntoa varten.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Nykyään jokainen voi olla paparazzi

Turistiluokassa lentämisessä ei ole mitään pahaa, mutta jostain syystä osa ihmisistä näyttää mieluummin valehtelevan julkisesti kuin myöntävän matkustavansa tavallisten ihmisten tapaan.

Oceana ei nimittäin ole ensimmäinen julkkis joka on valehdellut matkustustyylistään. Vuonna 2017 räppäri Bow Wow leveili Instagramissa matkustavansa yksityisellä koneella, kun samaan aikaan mies nähtiin kaupallisella lennolla. Kohuhan siitä syntyi.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Yläluokkaisuutta teeskentelevien kannattaa muistaa, että nykypäivän älylaitteiden ansiosta jokainen voi olla paparazzi. Ei siis kannata yrittää olla jotain muuta kuin oikeasti on.

Ei todellakaan heikkohermoisille! Katso videolta, miltä näyttää uima-allas, johon astuminen vaatii uskallusta.

Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen? 0:54

Lue myös:

    Uusimmat