Lempi leiskui ja sormukset vaihtuivat – vuoden 2012 ihanimmat rakkaustarinat

Nuorta ja vanhaa rakkautta, kihloja ja avioliittoja. Vuoteen 2012 mahtui kourallinen ikimuistoisia rakkaustarinoita. AVA esittelee parhaat!

Tässä tulevat vuoden 2012 ikimuistoisimmat ja hellyttävimmät rakkaustarinat. AVA esittelee pariskunnat, joiden kihlat tai naimisiinmeno ei hevillä unohdu!

Justin Timberlake ja Jessica Biel

Näyttelijät Justin Timberlake ja Jessica Biel vihittiin salamaseremoniassa Italiassa lokakuussa 2012. Pariskunta onnistui salailemaan häidensä yksityiskohdat siihen asti, kunnes kertoi itse asiasta kommentoiden:

– On upeaa olla naimisissa. Seremonia oli kaunis, ja on upeaa, että ympärillämme olivat läheisemme.

Kihloihin pariskunta päätyi jo joulukuussa 2011 useamman vuoden tapailun jälkeen.

Playboy-moguli palasi karkurimorsion luo

Playboy-moguli Hugh Hefnerin kerrotaan palanneen yhteen karkurimorsionsa Crystal Harrisin vuoden 2012 aikana. Erossa ollut pariskunta oli vuonna 2011 melkoisen mediaryöpytyksen kohteena Harrisin päätettyä vain muutama päivä ennen häitä erosta.

Harris on asunut Hefnerin kanssa jo keväästä 2012. Pariskunta on jälleen aikeissa avioitua – Hefnerille tämä on kolmas laatuaan.

Jennifer Aniston ja Justin Theroux

Justin Therouxin, 41, kerrotaan kosineen Jennifer Anistonia, 43, syntymäpäivänään elokuussa 2012. Pariskunta on viihtynyt yhdessä vuoden 2011 keväästä ja he löysivät toisensa näytellessään elokuvassa Wanderlust. Jennifer Aniston on ollut aikaisemmin aviossa Brad Pittin kanssa.

Drew Barrymore ja Will Kopelman

Näyttelijä Drew Barrymore sai onnea säteilevänä vaimona rinnalleen miehensä Will Kopelmanin. Syyskuun alussa pariskunta toivotti tervetulleeksi maailmaan myös tyttölapsen. Barrymorelle avioliitto on kolmas.

Angelina Jolie ja Brad Pitt

Hollywoodin seuratuin tähtipariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt vannoivat pitkään, etteivät aio astua avioon ennen kuin se on mahdollista kaikille seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Vuoden 2012 huhtikuussa pariskunta vaihtoi kuitenkin kihlasormuksia. Yli kuusi vuotta yhdessä olleet suurperheen vanhemmat eivät ole vieläkään paljastaneet virallista hääpäiväänsä.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja