Syöpädiagnoosin saanut Olga Temonen päivitti vointiaan

Olga ja Tuukka Temonen astelivat yhdessä Jussi-gaalaan 4:15
Olga ja Tuukka Temonen saapuivat yhdessä Jussi-gaalaan maaliskuussa 2024.

Näyttelijä Olga Temonen kertoi viime vuoden lopulla aivokasvaimestaan. Nyt hän on päivittänyt vointiaan sosiaalisessa mediassa. 

Näyttelijä Olga Temonen, 46, kertoi viime vuoden loppupuolella sairastavansa aivosyöpää. Temonen kertoi 25. huhtikuuta Instagramin tarinat-osiossa, että häneltä kysytään paljon, miten hän voi. Tarinat ovat nähtävillä 24 tuntia julkaisuhetkestä.

– Tällä tavalla minä voin, en tiedä. Ei minulla ole nyt mitään oireita, siis sellaisia, että olisi tullut isoja oireita tai mitään. Toivottavasti tuumori pysyy poissa, Temonen kertoi videollaan. 

Huhtikuun alussa Temonen kertoi palanneensa töihin hänen ja miehensä Tuukka Temosen, 49, Rehtori-pizzeriaan.

Hän kertoi vuoden 2023 loppupuolella, että aivokasvain oli sellaisessa paikassa, ettei sitä voinut leikata. Hän on käynyt läpi syöpähoitoja ja kävi hoidoissa myös ulkomailla Hollannissa ja Saksassa.

Temonen nähtiin julkisuudessa ensimmäistä kertaa Jussi-gaalassa 22. maaliskuuta diagnoosista kertomisen jälkeen. Hän kertoi punaisella matolla MTV Uutisille vointinsa olleen sillä hetkellä todella hyvä.

– Oireeni ovat pienentyneet tosi paljon, voin hyvin. Tuumori on nyt pienentynyt niin paljon, että se on käytännössä poissa. Toivotaan, ettei uutta tule, hän kertoi tuolloin.

Temoset menivät naimisiin vuonna 2008 ja heillä on kolme lasta. Perhe asuu maatilalla Iitissä.

Lue myös: