Lemmyhän se siinä! Luontokuvaaja jahtasi perseidejä – taivaalle hahmottuikin rock-ikoni

Oululainen Pirkko Moisio innostui kuvaamaan perseidejä. Kuvaustuokion lopputuloksena syntyi somehitti.

Pirkko Moisio lähti kuvaamaan tähdenlentoparvi perseidejä elokuun puolivälissä Oulussa. Suureksi yllätykseksi kuvaan ilmestyi tähdenlentojen sijaan Motörhead-yhtyeen edesmennyt nokkamies Lemmy Kilmister

Moisio julkaisi kuvan Suomen luonnonvalokuvaajien Facebook-ryhmässä elokuun 13. päivänä. 

– Voi olla, että mulla on liian vilkas mielikuvitus, mutta viime yönä, kun yritin kuvvailla niitä kuuluisia perseidejä, niin minusta tuntuu, että tässä ensimmäisessä testikuvassa tuijottelleepi Lemmy Kilmister hattuineen..? Moisio kirjoitti jakamansa kuvan yhteydessä. 

– Se kyllä oli melkonen sattuma ja vieläpä ensimmäinen testiräpsy kyseessä. Naurahdin sillon miehellenikin, että Lemmykös se siinä ja kukahan sieltä seuraavaksi ilmestyy, Moisio kommentoi tapahtunutta MTV.fille. 

– Kuvan suosio yllätti kyllä minutkin!

Tiistai-iltapäivään mennessä kuvaa on jaettu Facebookissa lähes 500 kertaa ja siitä on tykätty yli 2700 kertaa. Yhdennäköisyyttä rock-legendaan hämmästellään lukuisissa kommenteissa. 

– Jumaleissön, ihan selvästi! Olikin semmonen persoona, etten yhtään ihmettelisi, että tulee muistuttelemaan itsestään välillä, eräs kommentoija hehkuttaa. 

– Selkeästi Lemmy. Ei epäilystäkään. Loistava otos, kehuu toinen. 

Legendaarisesta Motörhead-yhtyeestä tunnettu Ian "Lemmy" Kilmister menehtyi viime joulukuussa syöpään. Kilmister oli kuollessaan 70-vuotias. 

Lue myös:

    Uusimmat