Mainos

Leinelän asuinalue kohoaa Vantaalle

Vantaa saa uuden asuinalueen, kun Leinelä valmistuu Ilolan ja Asolan pientaloalueiden naapuriin. Uusi asuinalue rakennetaan palveluiden lähelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle.

Leinelään valmistuu asuntoja kaikkiaan yli 2 500 ihmiselle. Alueelle rakennetaan kerros-, rivi- ja paritaloja, joihin tulee sekä omistus- että vuokra-asuntoja. Ensimmäiset rakennukset valmistuvat vuonna 2010 ja koko alueen on tarkoitus valmistua vuosina 2015–2016 Kaikki myytävänä olevat uudiskohteet löydät Jokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Leinelä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja aikanaan, kehäradan valmistumisen myötä, tulee myös Leinelä saamaan oman asemansa kehäradan varrelle. Leinelästä pääsee tuolloin sujuvasti ja nopeasti junalla paitsi lentoasemalle myös Vantaankosken radan ja pääradan varren työpaikka-alueille sekä Helsingin keskustaan.

Luonto ja palvelut lähellä

Leinelässä yhdistyvät monipuoliset palvelut sekä luonnonläheinen ympäristö.

Muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyvät niin kaupat kuin päiväkoditkin. Myös suuret kauppakeskukset ovat lyhyen automatkan päässä.

Leinelän kallioiset maastot ja luonnontilaiset metsät puolestaan tarjoavat asukkaille hyvät mahdollisuudet virkistymiseen ja viihtymiseen luonnon helmassa. Asuinalueelta pääsee turvallisia reittejä pitkin lähistön ulkoilureiteille.

Alueen pohjoispuolelle on lisäksi suunnitteilla urheilupuisto, johon on tarkoitus rakentaa muun muassa uima- ja palloiluhallit sekä muita sisä- ja liikuntapaikkoja.

Leinelää rakentavat yhdessä Lemminkäinen, Avara, Skanska, Asuntosäätiö, VVO ja Vantaan kaupunki.

Tutustu paremmin Leinelään.

Kaikki myytävänä olevat uudiskohteet löydätJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.