Leijonien kulttipelaaja edelleen vailla seuraa: “Aika käy minua vastaan”

Leo Komarov saa todellisen lahjan - suomalaishyökkääjä oikeassa paikassa oikeaan aikaan 1:03
Katso: Leo Komarov teki varsin poikkeuksellisen maalin Luulealle viime kaudella.

Leo Komarov ei ole vielä löytänyt itselleen uutta seuraa sen jälkeen, kun hänen aikansa ruotsalaisessa Luuleassa tuli viime keväänä päätökseen. Laitahyökkääjä toivoo tilanteen ratkeavan ennemmin kuin myöhemmin.

– En vielä tiedä, missä ura jatkuu. Tarkoitus olisi pelata. Katsotaan vähän, että missä, Komarov kertoi MTV Urheilulle lauantain Bermuda-turnauksessa Helsingissä.

– Aiemmin pöydällä oli muutama vaihtoehto, mutta ne tulivat liian aikaisin. En tiedä, ovatko ne edelleen voimassa.

Komarovia on huhuiltu takaisin Suomeen, minne hän vahvistaa olevansa kiinnostunut palaamaan. SM-liigassa 36-vuotias nähtiin nuorempana Ässien ja Pelicansin paidassa.

– On joo (kiinnostusta palata Suomeen). Sitä on mietitty. Olisi joitain vaihtoehtoja ja olemme käyneet keskusteluita. Vanhin lapsi menee esikouluun, joten tilanne on perheen kannalta sellainen, että voisi tulla, Komarov myöntää.

– Jos ulkomailta puolestaan tulee jotain hyvää, niin miksi ei? Aika se vaan käy minua vastaan. Nyt on jo heinäkuu. Sinänsä en kuitenkaan haluaisi kiirehtiä.

Leijonien kanssa sekä MM- että olympiakultaa juhlinut Komarov takoi päättyneellä SHL-kaudella yhdeksän maalia ja yhdeksän syöttöpistettä 49 runkosarjapeliin. Komarov on pelannut urallaan monta kautta KHL:ssä ja NHL:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat