Leijonien kultajuhla vaikuttaa Salkkareihin – illan jakso siirtyy!

Lola laittaa Karin ojennukseen 0:57
Videolla pätkä illan Salkkarit-jaksosta.

Maanantain Salatut elämät -jakso nähdään tänään tunnin normaalia myöhemmin.

MTV3-kanava näyttää Leijonien kansanjuhlan suorana alkaen kello 18 ja lähetys jatkuu kahden tunnin ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että illan Salatut elämät -jakso siirtyy tunnilla myöhemmäksi.

Kaisaniemen puistossa järjestettävä juhla ei muutoin vaikuta Salkkarit-aikatauluun, vaan sarjan faneja hemmotellaan uudella jaksolla. Jakson voi katsoa MTV3-kanavalta normaalin 19:30 alkamisajan sijaan kello 20:30.

Samalla Kauniit ja rohkeat sekä Emmerdale jäävät pois tämän illan ohjelmistosta ja jaksot esitetään huomenna. Seitsemän Uutiset, Sää ja Tulosruutu esitetään poikkeuksellisesti klo 20.00 alkaen.

Maanantain Salkkarit-jaksossa Kari ja Lola riitelevät, kun Kari päätti yllättäen lyödä Pietaria keskellä katua.

Kari purkaa turhautumistaan Lolalle, joka jätti häntä pettäneen Karin ja hylkäsi samalla kaksikon bisneskuviot.

– Minulla on rahakas diili, jota en pysty hoitamaan, koska sinä kiukuttelet! Sitten tuo yksi apina tulee aukomaan päätä ja virnuilemaan! Kaikki menee päin persettä, eikä kukaan suostu auttamaan! Kari lataa Lolalle.

– Olisiko asenteessasi vähän parantamisen varaa? Lola ehdottaa kiukkuisena.

Kari yrittää saada Lolaa kuuntelemaan, mutta tämä ei jaksa enää Karin selityksiä.

– Syytät muita omista ongelmistasi, etkä välitä, vaikka niitä sattuisi, kunhan olet itse turvassa. En edes tajua, mitä olen alun perin sinussa nähnyt. Ehkä tuo luolamiehen charmi tehosi vähän aikaa, mutta nyt se vain kuvottaa minua, Lola antaa palaa jaksossa Karille.

Lue myös:

    Uusimmat